reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima...moje chłopaki (Damian i M) napisali listy do Mikołaja;-) że mają zapotrzebowanie na bokserki i skarpetki, Dominika nie napisała ale dostanie świąteczne śnieżynkowe rajstopy i kolczyki, a Julcia ciepłą czapkę, 2 grzechotki i świąteczny śliniak :-)

Larvunia...bierzesz te carazette też bez przerw tak jak ja Azalię? To podobno prawie to samo ale Azalia unowocześniona

Ironia...Ty pracusiu, byś tu popisała trochę z nami a nie tylko pracujesz i pracujesz

Zeberko, AgataR...co tam u Was? Odezwijcie się!

Muszę Wam powiedziec, że Julcia ma dla Was wszystkich prezent ale to dopiero jutro ;-):-):tak:

reklama
oj doris - chetnie bym popisała ;) ale w dzień podczas 3 godzinnej drzemki młodego pracuje a potem bawimy się cały dzień :-)

ja już dziś po pracy :-) jeszcze dwie małe wyceny mi zostały do przesłania i looz :-)

Ja też wieczornie :-)
Mały właśnie zasnął, a ja oglądam "M jak Miłość", bo "Na Wspólnej" nie puścili dzisiaj :-( Sz. uczy się włoskiego, a ja po zrobieniu kilku testów na prawko mam dość. A jutro kolejne jazdy :tak::-)
Doris chętnie pochwalę się jak wyglądam w sukience, ale to jak będę miała już wszystko, czyli jeszcze marynarki brak :-)
A widzę, że temat prezentów na tapecie, u nas Tymuś już w sumie prezent na święta dostał, bo kupiliśmy Mu taką zabawkę do wody, która piszczy, kręci się, itd. A teściowa już dała pieniążki na prezent i kupiłam za to śpiwór taki na sanki plus sanki :-) Więc wszystko już czeka na śnieg :-p

Doris tjaaa bez przerwy... Twoje tez dla karmiacych sa? hmm.. myslalam ze tylko jedne sa na rynku...

zegnam sie dziewuszki, jutro mam kolejna kontrol z bioderkami u Misi i jade do miasta, pewnie wieczorem zladuje dopiero bo mamy jedno auto i musze czekac az moj prace skonczy i z nim wracam dopiero.
Udanego MIKOLAJKA :tak:;-)
Jubilatom 100 lat :tak:

traschka buziaki wielkie dla Marysi :*:*:*:*:*

Miałam robić bombki a nawet palcem najmniejszym nie dotknęłam... wzięłam się najpierw za szprzątanie łazienki a potem za szafę Tomka bo wyglądała jakby ktoś tam granat wrzucił... teraz ma poukładane ładniej jak na półkach sklepowych :) Jeszcze muszę Go zagonić do sprzątania szafy w przedpokoju bo tam masa pająków i ciężkich rzeczy więc sama nie dam rady, z resztą to głównie Jego rupiecie a na moje buty miejsca nie ma więc musi mi pomóc :)

Majce chyba w końcu też już idą zęby, dziąsła ma spuchnięte a jeszcze kilka dni temu były bladziutkie... oby obyło się bez jakichś rewelacji... póki co nie zauważyłam wzmożonego marudzenia.

Lecę zaraz spać tylko wrzucę ogłoszenie bo muszę się wyzbyć kołyski której wcale nie używamy, nietrafiony zakup...

Spokojnej nocki, pa pa :)

reklama
hej rana,ale sie wyspalam:) norbet wstal dzis tylko raz i teraz sie obudzil i koniec spania a ja czuje sie rewelacyjnie. miklaj byl, prezenty leza u dominiki, pewnie zaraz wstanie, zajrze za godzinke bo teraz musze mowi sniadanie zrobic:)

Do góry