reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Wybaczcie ale nie mam weny na pisanie, ostatnio jakaś masakra z tym usypianiem, po kąpieli pije i otwiera oczka i sie chce bawić na całego...:rofl2::crazy:
dziś po drugim cycu usnął ale na łózku i to M. przedtem go usypiał, przynajmniej próbował ale cyc niezastąpiony
Te dni mi tak szybko uciekają, ze nie wiem kiedy a już wieczór, praca mi się śni i w ogóle do duuupy...
sorki ale kompletnie nie mam humoru
dobranoc moze jutro bedzie lepiej:tak:

reklama
S5003581.jpgS5003566.jpg
oto obiecane zdjecia, troche sie wstydze ich pokazywac bo nie sa takie jak chcialam ale o pierwsze robione na szybko a sa to troty bardzoooooooo pracochlonne, po drugie pod tor biedronkowy dalam niepotrzebnie galaretke wiec te bplamki to po prostu ropuszczona masa po trzecie kosystencja masy nie jest taka ładna bo uzywalam barwnikow w plynie a lepsze sa te w proszku bo te w plynie zmieniaja konsystencje tej masy. to tak rady dla tych ktore chcialyby sie troche pobawic...niestety zeby do czegos dojsc trzeba troche pocwiczyc pewne rzeczy
a i warto zaoatrzyc sie w foremki do kwiatuszkow bo ich robienie mija sie z celem
a tak w ogole witajcie:)

Ostatnia edycja:
O! Pierwsza:-) Michał miał wyjazd służbowy o 7:00, więc o 5 już budzik dzwonił:no: A i tak ledwo zdążył:szok::-D

Idę po kawkę...

doberek ;)
mój Tymoludek pobił rekord i spał dziś do 8 jak nigdy :szok::-)
Marta, Aestima, Doris - witajcie
Marta - torty cudowne, gratuluję cierpliwości ja bym nie dała rady

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewuszki :)

Marta zbieram szczękę z podłogi..... SZACUN!!! torty śliczne :) mi ostatnio same zakalce wychodzą, szkoda gadać...

Mamusia to fajnie sobie pospaliście:)
Maja przebudziła się po 1 w nocy bo przez sen przekręciła się na brzuch więc Ją odwróciłam bo na brzuchu od razu się wkurza bo nie położy głowy i tak 4 razy po kolei, co Ją odwracałam to Ta aparatka znowu na brzuch przez co rozbudziła się całkowicie, zaczęła pluć i się chicholić i tak przez godzinę w środku nocy... było bosko:)

Aestima mój miał nastawiać budzik bo dziś znowu mecz siatkówki ale ostatecznie stwierdził że mu się nie chce i że jak wczoraj przegrali to dziś bojkot i nie ogląda a rano jak wstał to zobaczył że mecz dopiero o 10 transmitują :)

Doris cześć :) jak tam Juleczka, zasnęła o ludzkiej porze czy znowu śmigała do nocy? :)

Do góry