reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej.Witam się po kawce.

Doris ale z Twojej Julci nocny marek:tak:no ale ładnie jej zafundowałaś energię kawką wieczorną :-p

Powiedzcie mi o co chodzi z tym szałem na kaszki, gluten i w ogóle??Ja pamiętam Igorowi kaszkę zafundowałam dosyć pózno i teraz też nie widzę potrzeby aby podać Gracjanie jakoś wcześniej.W jakim celu ją podajecie??Żeby sprawdzić czy dziecko nie jest uczulone na gluten czy jak??Jakaś ciemna w tej kwestii chyba jestem :laugh2::rofl2:

Madzioolka królowa nocy;-)to Cię okrzyknęły:-DDzięki za pocieszenie.Szczerze współczuję infekcji mnie też ten problem dotyczy o tej porze roku kilka razy w sezonie zimowym.Co do Agaty R to ja też ciekawa jestem jak tam po wizycie u lekarza.
marta24 ale Norbert Ci prezencik zrobił ;-)Co do pracy to szkoda gadać nie chce mi się nawet o tym myśleć bo depresję mam!!Jeśli chodzi o mojego szefa to nie sądzę żeby zgodził się na 1/2 etatu brakuje jednej osoby na dziale więc co im po mnie wtedy??

Lecę bo dziecię mi stękoli chyba strzeliła kupkę :-)...cdn

reklama
Wczoraj mój D kończył 30 lat i zrobił sobie wolne od pracy.Zaprosiłam go do kina na Zmierzch.Kto nie widział a wybiera się to zachęcam bo naprawdę fajna ta część im wyszła.Film trzyma cały czas w napięciu i w ogóle jest ahhh i ohhh.Super!!Wróciliśmy do domu koło 1 w nocy i tyle co się położyłam i mała się obudziła.Gadała chyba z dobrą godzinę w końcu zrobiłam jej mleko i po kolejnych 30 minutach usnęła.W końcu i mnie się udało zasnąć ale nie na długo bo po chwili Gracjana znowu się obudziła i kolejna godzina wstawania do niej.Totalnie nie wiem o co jej chodzi...chyba skok bo do tej pory od dobrych 2 miesięcy nigdy się to nie zdarzało bo spała mi całą noc od 20-6,7...Kurcze mam nadzieję ,że dzisiaj będzie ok bo wcale się nie wyspałam.

Uciekam się szykować bo jedziemy z Gracjaną do Setany i jej Natalki i idziemy gdzieś pospacerować i poplotkować:-D

Miłego dnia :*

dzień dobry
Mati wczoraj też nie chciał zasnąć, po kąpieli i cycu uśmiech na twarzy i gada do nas ... masakra jakaś jak juz zasnął to po 20 min słysze płacz i mammmma :-) lece a on popatrzył na mnie i uśmiech od ucha do ucha:rofl2: to drugiego cyca i zasnął wkońcu. Obudził sie o 6.50 cyc i spaliśmy razem do 9.30!!!:szok: dla mnie szok
teraz kima znów od pół godz ale go wymęczyłam zabawą :-)
ide wstawić obiad i mam nadzieje wam odpisać :-)

Witam!!
Po wczorajszym dniu załatwień, mamy ustaloną datę ślubu cywilnego na... Sylwestra, tegorocznego :szok: Powiedzcie i pomóżcie, co ja mam na siebie włożyć?? Nie mam kompletnie pomysłu...
A nocka... chyba szkoda pisać... :-:)-( Tymek budził się co godzinę i tak do rana, a jak wstał to włączyła się syrena.
Ja już wysiadam psychicznie...

Tyle rzeczy na raz, także mam dość...
I znowu przepraszam, że tylko o sobie :zawstydzona/y:

Dzień dobry,
Ja dziś pobiłam wszelkie rekordy i spałam do 12... a wszystko przez to że Majka obudziła się o 5 i nie miała zamiary spać dłużej, płakała krzyczała kopała no masakra i tak 2 godziny, na 7 Tomek miał nastawiony budzik bo nasi grali w siatkę (i przegrali z iranem cieniasy...) to już się nie kładł a ze spaceru wrócił wczoraj po 1 więc nockę miał "super", ale mimo to wziął Majkę ze sobą do drugiego pokoju a ja dospałam jeszcze.... mimo to dalej jestem niewyspana, kawa się skończyła, głowa mnie boli, za oknem szaro i jeszcze to zapalenie dróg moczowych... dzień do d... to się pożaliłam...
Idę może jakaś resztka rozpuszczalnej się schowała jeszcze gdzieś w szafce...

czyzby wczoraj byla pelnia??
masakra jakas, moja tez sie wybudzala co chwile, i zamiast szyc Szyciaki to do niej latalam... Synek tez sie wybudzal...
a dzis kolezanka mi mowila ze w przedszkolu cala grupa dzieci spala i nie poszly na dodatkowe zajecia z grupa bo cala grupa spala i spala hehehe cos pogoda nam tez nie dopsuje ;-)j
a rano myslalam tez ze oczu nie otworze... na szczescie kawa pomogla
a teraz... mloda zasnela i sie zastanawiam czy bedzie dlugo spac czy tylko 15minutowke sobie strzeli jak zawsze... bo bym sie do niej wtulila... aaahhh :sorry:

Witam się i ja :-)

Bylam rano na zakupach i potem po godz 12 na basenie. Jestem coraz lepsza, bo dziś przeplynełam 30 basenów w 45 minut (wchodzę na 1h ale 15 minut na ubranie i rozebranie). Moja Dominika przeplynęla 15 i stwierdziła, ze jestem wielka.
Najgorsze jest to, że basen nieczynny Będzie od niedzieli aż do 11 grudnia :-(.

Madzioolka
...brałam Furagin 3x2 tabletki. Pomogło i można brać. Współczuję zapalenia.

Larvunia...to ile Ty już tego naszyłaś? Pokaż swoja kolekcję :-)

Asinka...ślub w Sylwestra...super. jeśłi chodzi o strój to ja Ci nie doradzę, bo sama ostatnio mam z tym mega problem. W ciuchy sprzed ciąży nie wchodzę a jak chodzę mierzyć coś w wiekszym rozmiarze to stwierdzam, że wygladam jak slonica i nic mi się nie podoba.

Kati...no ja nie wiem co ostatnio z tymi nockami się dzieje, Julia zasypia po 23, budzi się często i najlepiej to jakby stale cyca miała w buzi

Katamisz....
widzę, że Gracjanka też spać nie daje. Może to rzeczywiście skok u naszych dzidzioli -)

Mrsmoon
...witaj :-)

Aestima...zapalenie piersi? Od czego? Od zastoju pokarmu, czy może przeziębiłaś

Marta...jak samopoczucie?

Mamusia...a czemu akurat jarzynowe? Nie mogly być z dodatkiem czegoś?

Ja dziś starłam Julii jabluszko. Powiem wam, że zadowolona nie była. Krzywiła się i chyba nie bardzo jej smakowalo. Stanowczo woli to ze słoiczka i inne owoce też.

Ostatnia edycja:
Larvunia faktycznie chyba pełnia plus pogoda na wszystkich się odbija... a od soboty ma zacząć już padać deszcz ciągle.... feeee

Doris jak Tomek zrobił Majce swoje jabłko z marchewką to miny miała przednie, nie wchodziło Jej to za żadne skarby świata więc część sami zjedliśmy a reszta poszła do kosza... Zupkę moja zjada ładnie ale owocki i marchewa tylko słoiczkowe... chyba przez to że swojska zupka zmiksowana ma taką konsystencję jak słoiczki a w przypadku surowych owoców czy warzyw już nie bardzo da się osiągnąć takiej papki...

Asinka ślub w sylwestra super sprawa :):):) przynajmniej data łatwa do zapamiętania hehe :) ale ze strojem też nie pomogę bo co pójdę do sklepu to wychodzę z pustymi rękami bo nic mi się nie podoba...

Asinka, ale super!:-)
Doris, chyba zapalenie- bardzo boli mnie lewa pierś i jest nabrzmiała. Co poza kapustą? MIesio jakoś nie chce z niej pić dzisiaj... Chyba wczoraj mnie zawiało:-(

reklama
Dzięki :-)
A poszłybyście w takiej sukience na swój ślub??
zielona-sukienka,3.jpg
Spodobała mi się bardzo, tylko nie wiem czy wypada...:confused::confused:

Do góry