reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej i ja się witam...nie za wesoło mi...bo Malwina zasnęła dopiero o 22,00 i budziła się dosłownie co godzinę...pobudka natomiast o 5,45 i nie śpi do teraz...mnie chyba szlag trafi...wyglądam jak zombie...do tej pory dawałam rady ale dzisiaj chyba mam apogeum....wybaczcie że tak tylko o sobie ale nie mam weny jakoś.

Kati apisałam Ci smsa...zamówiłaś już kubeczki?

reklama
Witajcie! U nas cieplo nawet i sloneczko sie przedziera, wiec w pracy powera mialam i nadrobilam ostatnie stracone dni. Slubny wreszcie w domu od wczoraj, ale 9.12 ma znowu do szpitala isc, zobaczymy na jak dlugo. Na obiad dzisiaj nalesniki wegetarianskie, chodzily za mna cos ostatnio.
Marta torty sa super, Peppa jak z obrazka!
Misia i Aestima wspolczuje ciezkiej nocki i wczesnej pobudki, a Mamusi zazdroszcze!

Misialina...współczuje nocki. A dla malwinki słodki buziak z okazji skonczenia 6 miesięcy. I mam jeszcze pytanie - czy Malwinka przesuwa się do przodu, pelza itd

Madzioolka - Julcia zasneła wczoraj ok 23 ale SAMA W ŁÓŻECZKU!. Oczywiście o 1 była juz pobudka na cyca i juz spaliśmy we trójkę

Anapi...dobrze, że juz jesteście w komplecie w domku

Mamusia...witaj

Hejka :-)
Wpadam z wiadomością, że... MAMY PIERWSZEGO ZĘBA :-):-)
A nocka minęła super, budził się, ale sam zaraz zasypiał. Karmiłam Go tylko 2 razy, a na noc pocisnęłam Mu 60ml mm z kaszką plus 2 cyce :-) Wstaliśmy przed 8, a teraz znowu śpi.
Co do sukienki, to zdecydowałam się na nią, bo to tylko ślub cywilny, ale przejdę się jeszcze po sklepach pooglądać.
Mamusia super, że Tymuś dał Wam tak ładnie pospać. Oby tak dalej.
Marta nie ma się czego wstydzić... Przepiękne, jestem oczarowana :-)
Agatka buziaki dla Antosia z okazji 5 miesięcy :*:*
Misia tulę mocno, bo wiem co to znaczy pobudka co godzinę... Ja wczoraj na noc Tymkowi do ucha mówiłam, że mama Go prosi, żeby ładnie w nocy spał, itd. I u nas podziałało ;-)I oczywiście buziaczki dla Malwinki :*:* 6 miesięcy!! Kiedy to minęło :szok::szok: ??

wpadam siepochwalic ze dzis norbert usiadl sam,tzn byl w wozeczku opart i nagle myk i siedzi jak swieci prosciutki i tam ze dwie minutki:-)
dzieki za mile slowa pod adresem moich wypocin:-)
skonczylam obiad....zupa ogorkowa, mielone, buraczki izieminiaczki....lece sie zajadac

Bry.:-)

Witam się z drugą kawą w ręku.U nas nocka znowu nie do końca przespana.W prawdzie Gracja obudziła się raz ale strasznie krzyczała...jakby ją obdzierali ze skóry.Dałam jej butlę to troszkę spokojniejsza się zrobiła ale z kolei rozbudziła się i gadała ponad godzinę...Dawno się tak nie zachowywała i już sama nie wiem co jej jest :zawstydzona/y:W poniedziałek pójdziemy chyba do lekarza.

Marta torty przesliczne zwłaszcza Peppa :-)

asinka Gratuluję ząbka!!Ja też bym chciała mieć już tego pierwszego z głowy i tak czekam i czekam aż w końcu wylezie.Coś białego już widać więc liczę ,że lada moment to nastąpi.

misia łączę się w bólu z powodu niedospania:eek:Przy okazji wszystkiego naj dla Malwinki w okazji Półroczku :tak:

reklama
Do góry