reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Zapomnialam dodać, że ostatnio podczytuję czerwcówki 2012...tak jakoś mnie naszło na wspomnienia...pamiętacie jak my pisałysmy rok temu, jak przeżywałysmy każdą wizytę, każdy brak objawów....

asinka sukienka sliczna, ostatnio taki kolor bardzo mi sie podoba a czy wypada hmmm chyba nie ma jakiegos konkretnego stylu na cywilnym, roznie sie dziewczyny ubieraja
aestima mi polozna kazala masowac, dociagac i wziasc paracetamol bo to przeciwzapalne, bardzo ci wspolczuje
Doris a dzieki, juz lepiej sie czuje o niebo lepiej, a ja tez czytalam niedawno czerwo,
cowki, ,jeny jak to zlecialo:szok: i widzialam wasze wspisy jak je witalysciei az mnie to roczulilo, bo pamietam jak czerwcowki 2010 nas witaly ach.....
madziolka mowidz ze deszczod soboty o matko:no::no:

Doris - lekarka mówiła by te zupki pierw wprowadzić i bez żadnego mięsa, ma sie pierw do samej konsystencji zupki przyzwyczaić, a Ty jak podajesz od razu z mięsem?

Asinka - kiecka fajowa, a jak Ci sie podoba to w niej śmigaj przecież to cywilny i nia ma żadnych reguł jak kiedys ze tylko w garsonce, trzeba byc po prostu elegancko ubranym i tyle a ta kieca jak najbardziej spełnia te kryteria

asinka
Super sukienka tylko na własny ślub kolor wybrała bym troche bardziej ztonowany - jesli koscielny, jak cywilny to oki.

My dzisiaj cały dzień w gosciach, nawet na obiad udało nam sie załapac - Aestima robi pyszna zupe z soczewicy :-)

A ja ubolewam o dostałam kolejny tel z pracy:angry::angry::angry:Nie uwierzycie??Mam iść 3 do pracy no ale na 1 dzień a potem wymusiłam do 9 wolne i dopiero 9-tego ruszę tak pełną parą:-:)-:)-(Zawsze lepszy 9-ty niz 5-ty grudnia...

Byłyśmy z Gracjaną u Setany i Natalki spacerowałyśmy sobie po lesie i gadałyśmy a nasze kobity spały dobre 2 godziny:tak:Dały mamusiom poplotkować:tak:

Kurcze nie wiem o co chodzi z tym moim dzieckiem:sorry:Normalnie o tej porze już spała mocnym snem a teraz co chwilę się przebudza z płaczem:sorry::sorry::sorry:Co to jest z tymi naszymi dziećmi??Ja już zaczynam się martwić bo dzisiaj tak kilka razy mi się aż zaniosła z płaczu i łzy jak grochy jej leciały tak jakby coś ją bolało??

asinka sukienka super i kolor też b.ładny na ślub cywilny według mnie super.Do tego jakieś dodatki i będzie super!

reklama
hej :-) Antoś kończy dziś 5 miesięcy!!! szok... jak ten czas leci... ja też poczytuje czerwcówki 2012 i zastanawiam się jak to możliwe że niedawno my tak pisałyśmy... a teraz... Mamy takie duże Maluchy, które jedzą obiadki, gaworzą etc. szok! :-D

Trasia- jesteś wariatka ;-):tak:
Asinka bardzo mi się podoba sukienka. I jeśli o mnie chodzi, to na ślub cywilny ok, a jeśli na Kościelny to kolor trochę za odważny- proponowałabym jakieś ecru, delikatny żółty, lekko niebieski lub tradycyjnie biały.

Ja zmykam do książek... ehhh mam dość!!!:wściekła/y:

Do góry