Mrsmoon ja kilka wystawiłam a wiekszość zostawiam. Ciążowe chce wystawić bluzki bo M. stwierdził, ze zanim będę w ciąży te będą stare i kupi mi nowe ;-) spodnie póki co zostawiam
kilka rzeczy dałam koleżance co teraz będzie rodzić.
A dawałaś kup teraz czy aukcje?
Ironia ja sie wyrodną matką nie czuje ;-) ja sama siedziałm w piasku na placu gdzie łaziły kury i ten piasek wcinałam i jak widać okaz zdrowia ze mnie ;-) :-)
Aestima masakra przecież ona mu rozciągnie żołądek
a na różowo to teraz tak sie nie ubiera chłopców, mama koleżanki z klasy mówiła mi, że jak sie jej 2 córy urodziły to ubierała je na niebiesko a chłopców sie ubierało na różowo, bo matka boska miała błękitne szaty a Jezus różowe. Ona sie urodziła w Przeworsku na podkarpaciu i jak 3-cią na śląsku urodziła to dla niej był szok że miała ją ubrać na różowo.
no ale teraz to chyba przesada.
Marta w takiej chwili wiesz, ze to co robisz jest warte zachodu no nie :-) super
Agatka niektórzy faceci mają pod tym względem pstro w głowie. Ja ostatnio powiedziałam koledze (ma żone w 8 m-cu ciąży i 2,5 letnia córke - zywioł) że ma stonować bo ona do terminu nie dotrzyma a 35 - tydzień jeszcze niebezpieczny, po tym jak stwierdził, ze on okien nie umyje, bo to niemęskie! Nosz kur.. to lepiej niech ona to zrobi z dzieckiem u nogi a on sobie pójdzie jakąś bardzo meską robote robić. Opierdzieliłam go jak świat długi i szeroki. A mój M. stwierdził, ze on woli być niemęski i pomóc żonie w obowiązkach :-) ale byłam z niego dumna :-)
Mati po kąpieli dzis stwierdził, ze sie napije i bedzie sie bawił
takim sposobem musielismy go zostawić w kojcu płakał i walił nogami potem jak go zabrałam do pionu to beknął sobie i zwymiotował na siebie i na mnie
więc przebieranie znów a on uśmiech od ucha do ucha i do mnie "a buuu" i pisk, masakra M. próbował go uspic ale nie dało rady właśnie przyszłam bo dawałam mu drugiego cyca na leżąco i teraz M. leży koło niego żeby sie czasem nie obudził...