reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
heloo
dzisiaj Matti pobił swój rekord i spał na dworze 2 godz i 20 minut!!!!:szok::szok::szok: ale musiałam go ciągle wozić wózek nie mógł stanąć!
także i ja i moje dziecko sie dotleniliśmy bardzoooo
Doris jak ja bym tak codziennie miała wstawać to chodziłabym jak zombie
Agatka a moze symbolicznie np. zdjecie Antosia w ładnej ramce, albo jakąś dobrą kawe ładnie zapakowaną...
Madzioolka ale macie fajnie, mój brat byłby zachwycony bo lubi to a ja szczerze niecierpię tej muzyki.
katamisz współczuje Gracjanie, oby szybko zniknęły te afty
Mrsmoon nocka masakra, ja bym nie zyła
Misia współczuje Malwince, a duża ta twoja dziewczynka :-)
Ironia z przepisu skorzystam, ale póki co Mati nie chce z grudkami wypluwa i ma odruch wymiotny, a jak bardziej zblenderowane to zjada całą miseczke, widocznie jeszcez nie gotowy na nowości.
Trasia 3,60 ale patrz masz wszystko dobre, wiesz co dajesz Marysi, choć ja chce dawać Matiemu systemem mieszanym zeby słoiki też jadł, bo potem jak gdzieś pojedziemy to lipa. A te granie panom policjantom to masakra o mało nie oplułam ekranu ze śmiechu :-D:-D:-D
a piski to jego uwielbiam ;-) wiem głupia jestem, ale ja sama go ucze tego ;-) też ponoć piszczałam jak byłam mała :-D
Mgordon masakra tortu małego nie mozna kupić u nas wszystko przyjeżdżaj na śląsk :-)
chucham zawzięcie w monitor :-) i buziole śle :*:*:*

trasia oj tam oj tam nieekonomiczna ja to wyrodna jestem bo nie kupuje ekologicznych hihi :-D

ah lece nakarmic głodomora bo juz znudzilo mu sie bawienie samemu :-):-D

Witajcie,
my po spacerku, byłam z koleżanką i jej 1,5-miesięczną córką, która waży już 5700g(na samym cycku tak się pasie):szok:jak będzie tak przybierać, to niedługo moją Maję przegoni;-)Odpuszczam dziś dentystę, bo po wczorajszym czyszczeniu jak jem to dziąsła mi krwawią, odczekam tydzień i pójdę

katamisz
biedna Gracjana z tymi aftami, a jaki antybiotyk dostała?bo na afty to raczej przeciwgrzybicze leki chyba:sorry2:
Misia jak Malwinka po szczepieniu?
trasia niezła historia z policjantami:-Dja też długo siedzę, A przychodzi późno z pracy, jakbym miała kłaść się wcześnie to byśmy może godzinę ze sobą byli dziennie...ehhh - życie...jak robiłaś obiadek?
kati u nas codziennie pobudki w nocy i to ze 3-4...już od 2 m-cy tak jest, wcześniej tylko jedna była. A wybudzić zupełnie drugi raz jej się udało...koszmar. A co do ciast - ja uwielbiam waszego kołacza:tak:
mgordon chyba za małą konkurencję wśród cukierni tam macie...

Ironia ja póki co gotuje na warzywkach z ogródka mojej mamy a potem normalnie z warzywniaka bo u nas sklepów eko po prostu nie ma :confused:
acha jest jeden o którym wiem w Rybniku ale to 20 km w jedną stronę:baffled:
mrsmoon no to spora ta dziewczynka koleżanki, ciekawe kiedy zastopuje z wagą? Mati już ma ponad 8 kg a roczny syn mojej koleżanki 10 kg :confused: a kiedy ten mój stopnie to też nie wiem
a kołacz fakt super, też lubie choć zrobić nie umiem przyznam szczerze...:zawstydzona/y:
wystawiłam kilka aukcji z ciuszkami Matiego tymi co ich mało uzywałam (na znosili mi tego masakra i to w rozm 68 na zime!?) i mało kto kupuje.
A jak wasze aukcje z ciuchami ciążowymi poszły?
Bo też chciałabym wystawić

kati ja sprzedałam ciążowe dżinsy, bluzkę i tunikę, wystawiałam osobno, oprócz tego za mały zimowy kombinezon od teściowej, 5-cio pak bodziaków używanych z 1,5 m-ca, sukieneczkę dżinsową i adapter do pasów bezpieczeństwa dla ciężarówek
edit: a mojej sukni ślubnej coś nie mogę sprzedać...

kati - o ty wyrodna matko hihi :) :-D

ja jakos tak nie wystawialam aukcji spakowalam co moje na druga ciaze a benkowe wiekszosc wyrzucam albo wysyłam kolezance :)

reklama
Mrsmoon, my spotkaliśmy w niedzielę sąsiadkę z 3,5 miesięcznym synkiem i on waży więcej niż Mieszko- ponad 8 kg!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
Ale ona mu daje 300 ml mm:szok::no:
W dodatku ubierają go na różowo od stóp do głów- miał różowy kombinezon w kwiatki... :confused:

To mam szczęście z tymi sklepami eko- w pobliżu domu mam ze 4:-):-)
Ironia, Kati ponoć w tesco są warzywka eko- koleżanka mi mówiła, ale nie sprawdzałam...

Przepraszam, że tak krótko, ale Mały wykąpany, idę go nakarmić a potem kolacja i jeszcze mgordon ma wpaść:-)

Do góry