reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

dziewczyny, mam nadzieję, że źle to nie zabrzmi, ale cieszę się, że jesteście, bo uświadamiacie mi, że moje 70E to jest mały ból, ja zawsze miałam kompleksy na punkcie biustu. Dla mnie kupno stanika to jest kilka wyjść na zakupy, więc wyobrażam sobie, jak Wam musi być ciężko. Kurcze, ale niesprawiedliwość - jedne nic nie mają, a my prawdziwe bufety...ortopeda mi powiedział, że kręgosłup mnie boli nie tyko od noszenia dziecka, ale też od ciężaru biustu...

reklama
Dobry Wieczór

Ruch tu strasznie mały po weekendzie :-(. Chyba dopada nas przesilenie jesienne, że nic się nie chce....
Julia dosyć marudna, stale chce aby się nią zajmować, kaszle mniej, katar średni.

Aestima....wsp.ołczuję bólu!!! mam nadzieję, że się wszystko wyjaśni niedługo

Agata....ja też rozgladam się za talerzami ale z tego względu, że u mnie już tylko po max 5 z każdego zestawu zostało i jak więcej ludzi przyjdzie to każdy na innym talerzu dostanie

Kati...piękne zdjęcia ze spacerku

Misialina....chyba taki czas przyszedł że nasz dzieci takie marudne...

Madzioolka...Maja śpi od 21-8???? Bez przerwy na cyca??? Szok, oj jaka ja bym była szczęśliwa żeby Julcia się w nocy nie budziła/ I kciuki zaciskam!!!

Trasia...mi przyszedł lakator z Medeli....on takie lekko ciągnie bezboleśnie??? Bo ten co miałam wcześniej to strasznie się przysysał i trzeba było nogą tupać z bólu :szok:

Ironia... Tobie się piersi niei zmniejszyły jak przestałaś karmić???

Anapi...Ty pracusiu! Podziwiam Cię, praca, restauracja, dzieci....

Mgordon...a u nas dziś cieplutko było ale podobno od czwartku ochłodzenie i mrozy w nocy....szkoda, bo ja uwielbiam lato, ciepło, upały

Jakaś zmęczona jestem dziś, włączam chyba tvn player i jakis serial obejrzę.
Buziaki

Doris tak dobrze to nie jest jeszcze :) koło 5 Majka się przebudza, T zmienia Jej pieluszkę i się cycuje, zasypia i śpi do 8 już z nami :)

Kati u nas też piski wrzaski naśladowanie i niesamowita radocha z tego, dziś cały dzień tak spędziliśmy :):):)

dobry dobry z rana....
madziolka mnie to intryguje strasznie.....co ty robisz w nocy na necie???? o ktorej ty chodzisz spac????:szok:
ale ci zazdroszcze spania majeczki:tak: norbert ostatnio jeszcze wyje w nocy a teraz lezy zadowolony z zycia i sie smieje od ucha do ucha
doris to prawda, ze wszytskich dopada przesilenie, nawet ja ciagle na obrotch jakos przystopowalam:crazy:
astima ja wczoraj nie doczytalam i wyjechalam jak filip z konopi z tym bolem na jajeczkowanie, to ciebie tak ciagle boli o 4 mcy tak???? a co do kregarzy....moj maz ciagle narzekalna plecy, do tego jest kierowca i balismy sie ze skonczy sie na tym ze bedzie musial zmieniac zawod, i poznalismy taka kobiete cos jak kregarz wlasnie i sie okazalo ze ma pekniety jeden krag i do tego skolioze ( a otopeda go na prady wyslal:no:) i ona przyjezdza i cos tam mu ciagle nastawia bo to wlasnie trzeba zwalczyc przyczyne a nie objawt najpierw, choc smutne jest to ze tak napradwe do konca zycia bedzie musial sie z tym olem juz zmagac , mozna tylko cos tam stabilizowac i nastawiac zeby ulzyc

musze dzis na jakies zakupy ruszyc a tak mi sie nie chce z norbertem wloczyc po sklepach, ale nie mam go z kim zostawic. maz i polki do pokoju w koncu zalatwil to musze jakies bibeloty kupic :tak:
mrsmoon i inne cycoliny nasze wspolczuje duzych piersi, bo moja kolezanka przezywa to samo:no:

ide sie ogarniac

Witam się z Wami porannie! Zaraz nadrobię co naskrobałyście ale szybko Wam piszę że na Facebook'u do odebrania voucher rabatowy do 5-10-15 -30% zniżki wazny do 15 .11. Szybko kto ma konto na fejsie!

Dzień dobry:-)

Nocka przyzwoita; Antoś jeszcze śpi. To i ja wtrące trzy grosze o spaniu mojego szkraba; ostatnie dni i noce są cudowne w porównaniu z tym co działo się wcześniej. Antula usypia na mleku o godz20; Spi do 21 przebudza się, coś tam pogada i usypia gdzieś po 20-30 min; Spi snem ciągłym do okolic 5, dzisiaj spał do 7 bez jedzenia picia. Jak się obudzi dostaje mleko i sobie rozmawiamy, czekając na Frania; Franio wstaje koło 7.30 myje się i przebiera jak już siada do śniadania ok 8.00 to Antek jest już uśpiony i śpi koło godziny.W ciągu dnia śpi od 11do 12.30 bo wtedy jesteśmy na spacerze i jak już wrócimy do domu to nie śpi. Czasem jeszcze złapie drzemke koło 16 ale nie wiem od czego to zależy; wczoraj np. spał jak jechaliśmy do Janek i jak wracaliśmy, to też było niieco dziwne bo Antek w samochodzie przeważnie nie śpi, no ale pewnie wszystko się jakoś normuje. Dzisiaj wstał o 7 i o 7.30 zasnął i jeszcze śpi, dlaczego??? nie wiem.

MARTUSIU dziękuję:-)

Doris a gdzie ty szukasz tych talerzy??? Ty to jesteś obeznana w tych wszystkich aukcjach i innych trudnych dla mnie sposobach kupownia:-(, mnie strasznie wkurza przeglądanie, czytanie itp. Dla mnie idealnym rozwiązaniem by było gdyby ktoś wyszukał dla mnie gotowe przykłady a ja tylko klik, klik i kupuje, no ale na takie rozwiązanie to jeszcze parę lat zaczekam:-)

Idę brać się za obiad, ale jeszcze nie wiem co i jak???? w głowie pusto, dobrze, że w lodówce nie tylko światło.

A muszę zadzwonić i umówić Antuli kontrolne USG główki i zapisać na szczepienie.OOO właśnie do tych co szczepią 6w1 czy wy kupujecie szczepionke w aptece ? czy w przychodni? pytam bo jestem ciekawa ile kosztuje u was ta szczepionka. Przepraszam że piszę tutaj ale już tyle razy miałam o to zapytać i za nim doszłam do odpowiedniego wątku to zapomniałam co chciałam:tak:
skleroza

No to Antula się obudził

Hej

Agata
...ja szczepię Hexą i kupuję w przychodni, podobno jest taniej niż w aptece. Płacę 180 zł. Co do talerzy to ja jeszcze jakoś tak specjalnie dużo nie szukam. Ogladam w różnych sklepach przy okazji jakiś zakupów ale nic mi jeszcze nie wpadło w oko. Ja chciałabym kwadratowe, z wzorkiem ale nie z kwiatkami.

Misialina...dzięki, juz pobrałam i jutro polecę po słonia do 5.10.15 :-)

Marta...ale Ty ranny ptaszek jesteś :-)

Kati...hej, u nas takie pobudki to prawie norma....3 są zawsze

Ostatnia edycja:
Hej,
Agatko- wg niej to kręgosłup i mam skierowanie na zdjęcie (ale do ortopedy już nie..), a zdjęcie ponoć dopiero jak skończę karmić:-( Na kolanoskopię nie, bo za młoda... Znalazłam coś takiego, co o tym myślisz?
TEST KAŁOWY TUMOR M2-PK - ponoć ten sam efekt co przy kolanoskopii, wykrywa polipy itp.

Marta- no od 4 miesięcy, ale wcześniej ból był do zniesienia a od 4 dni nasilił się mocno. Dziś trochę lepiej, to może faktycznie owulacja nasiliła...

Agata
- my mamy bardzo fajne i właśnie duże talerze z ikei- płaskie są seledynowe a te głębokie takie białe w seledynowe listki. Uwielbiam je:)

reklama
dzień dobry. U Nas nocka ok... ale teraz Młody coś marudny jest... ehhh

Aestima tulę Cię mocno! i 3mam kciuki!

Mam "mały" problem... Muszę zacząć kupować prezenty na gwiazdkę... Budżet mamy bardzo ograniczony... A ja w dodatku nie mam żadnego pomysłu: zostali nam do obdarowania Rodzice i Babcia moja :szok:. Jestem przerażona!!! Może macie jakieś pomysły?

No i muszę uciekać bo Mały już beczy... ehhh

Do góry