reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

hej mam chwilke na reszcie, korzystam z pogody ile sie da. Wczoraj też byliśmy na spacerze w lesie, Mati spał 1,5 godz!!! i spał by jeszcze ale obudził sie jak go do samochodu wkładalismy bo nam sie zimno zrobiło.

Aestima te bóle mogą być od kręgosłupa. Miałam tak w zeszłym roku w czerwcu po wakacjach. Łaziliśmy po bieszczadach i sobie nadwyrężyłam kręgosłup a bolało tak dziwnie bo promieniowało od kręgosłupa lędźwiowego do jajników. Zrobiłam usg i ok wyszło. Zaczęłam ćwiczyć i poszłam do mgr rehabilitacji na masaże - 2 i po krzyku. tylko, ze ja na kręgosłup "choruje" od 6 roku życia - skolioza.

reklama
Kati ale Wam fajnie, ja dziś nie wyszłam na spacer choć pogoda piękna, słonecznie i nie ma prawie wiatru, ale muszę zatoki wyleczyć, dziś wieczorkiem tylko autkiem wyskoczę do stomatologa i ortopedy

mrsmoon współczuje zatok :-( wiem jaki to ból, mnie zawsze dokuczają jesienia, a w tym roku na razie odpukać cisza. W ogóle zauważyłam, ze od grudnia to ja wcale chora nie byłam :-) wczoraj mówie to mojemu M. i dodaje, ze ta ciaża mnie wyleczyła z tego :-) a on w śmiech i mówi, ze jak bedę jeszcze raz w ciaży to do końca zycia powinnam być zdrowa:confused::-) angielski humor ;-)
a tak było wczoraj w lesie:
tu sobie smacznie śpie
DSC07311.jpg
tu mnie ledwo do wózka włożyli a ja już oczka mrużę
DSC07291.jpg
DSC07296.jpgidziemy
tu szaleństwa moje ;-)
DSC07310.jpg

Dzięki dziewczyny za odp.

Kati, ja w dzieciństwie miałam skoliozę (nie wiem co z nią teraz) a 2 lata temu ortopeda stwierdził lordozę.
Może to faktycznie kręgosłup... Idę dziś do tej rodzinnej, niech da skierowanie.
Powiem Wam, że żyć już mi się nie chce- od 4 m-cy ciągle ból:-( I jeszcze z moim naczyniakiem cuda jakies się dzieją, jutro muszę do dermatologa gnać na 10:50 i M. znów musi wziąć wolne- chyba go wywalą... To posmęciłam:sad:

Mrsmoon, póki co zamierzamy szczepić w środę o 18:30...

Aestima
Jak Michała sieknie kregosłup to z łozka przez 2-3 dni nie moze wstac.
Zona mojego wójka tez miała silne bole od długiego czasu i masaz pomógł. Edyta (moja szwagierka) tez była u kreglarza i jej pomogł.

aestima - bidulko, wspolczuje... mnie kregoslup tez regularnia nawala ale ja mam poturbowany tak ze hej.. albo krego bola, albo mam zaraz porazenie nerwow a raz na jakis czas biodro mi sie skreca i boli i musze chodzic nastawiac.... ahahaha jak tak to teraz przeczytalam to az dziw ze ja żyje hahaha :D

ja od porodu mam porazony nerw w barku - i sie wybieram juz 3 mc do moje rehabilitanta:baffled: jakos szkoda mi tych 200 zl :-:)crazy:

kupilam dzis ziemniaczki i marcheew w warzywniaku dla benia - nie jakies eko bo u nas trudno w krakowie a nie mam jak leciec na drugi konec miasta, ale od zwyklych ludzi kupowane a nie z hurtowni czy selgrosu :-) zreszta cholerka sie zobaczy jak zje;-)

odkrylam coś !!! hipp słoiczek kaszka manna z mlekie waniiowa !! orgazm w trampkach normalnie :-) pyszna taka jak deserki np zotta z koroną :) ah.... malemu daje troszke i dodaje do osobnego kubeczka np morele z jablkiem gerbera i tak sobie jemy.. on jedna lyzka ja dwie hhihi :D:-D

reklama
Hej Kochane! ja dopiero teraz bo mi coś net nawalał...skręcało mnie że nie moge do Was zajrzeć...u nas marudzenia ciąg dalszy...nie wiem...czy to skok czy zęby...z dziąsełkami nic się nie dzieje więc może skok?...jutro idziemy na szczepienie więc jeszcze bardziej jestem wystrachana że będzie gorsze marudzenie...ale już musze iść bo 2 x przekładałam...to tyle co u nas

Aestima współczuje Ci bólu...jak coś długo boli to oszaleć można

Ironia nam też smakuje ta kszka z HIPPA i ja bym mogła wszystkie słoiczki Malwinie wtranżolić..tak mi smakują

Kati my też wczoraj w lesie byliśmy...może się gdzies minęliśmy ?

No i byłam dzisiaj u internisty po receptę na tabsy anty i nie był chętny żeby wypisac ale udało się...mam na 2 op.

Do góry