reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Aestima narazie to gotowałam ziemniaczki z marchewką, brokuły i zielony groszek....zamierzam z mięskiem gotować...mam już gołębia od wujka

Aneczka witaj :)

Aestima też mi się podoba ten blender ale kurde drogi...a warzywka mam od teścia z ogródka a gołebia od wujka z hodowli

a widziałaś ten aventa? super...

To gołębie się... je??:szok:
Zazdroszczę świeżego groszku i brokułów. Ja się waham czy gotować dziś marchew+ ziemniak czy jeszcze buraczka dorzucić... Co myślisz?

Wiesz jak przeglądałam słoiczki to nigdzie nie widziałam buraczków więc chyba bym się jeszcze z buraczkiem wstrzymała...ale może się mylę

witajcie z rana, u nas peikne slonce ale ja sie zle czuje, taka rozbita jestem bo ciagle chce mnie to przeziebienie ale ja sie bronie jak moge i taka nijaka jestem ale glos troche jednak stracilam:crazy: u nas wiem ze tabletki wypisywal internista, ale moze cos sie zmienilo, pewnie zalezy od internisty, jak normalny czlowiek to wypisze
kurde wy juz gotujecie, norbert dopiero sie oswaja ze smakami wiec i ja niedlugo zaczne cos gotowac...przed chwila zasnal i chyba w koncu opanowalam jego usypianie:tak:
u nas za tydzien urodzinki mojej kochanej dominisi, beda dwie imprezy i musze dwa torty upichcic ale ze mnie nie stac zeby wywalic okolo100 na jeden tort postanowilam ze sama zrobie, juz troche pobuszowalam i wiecie jaki wymyslilam sobie .....o taki tort_z_peppa.jpgtrzymajcie kciuki zeby sie udal bo to bedzie jeden wielki eksperyment:tak::-Da w srodku malinowy:)

witam

u nas nocka piękna, przed wczoraj byłam załamana że pokarm mi sie kończy, już chciałam w razie w kupować mm a tu od 2 dni mam normalnie nawał cycki mi eksplodują z rana mimo że karmie jeszcze w nocy, koszula cała zalana i prześcieradło, cycki mi powariowały a takie twarde że zabić bym mogła cycem he he :-D:-D:-D

Trasia - ja w ciąży z kolei chora nie byłam, a teraz chyba nadrabiam nie wiem co jest tak nigdy nie miałam, jedna choroba po 2giej

Doris - a coś na katar bierzesz? ja xsylożel ale nic nie pomaga cholerstwo a kulfon mam czerwony i jedna rana od kataru

reklama
Dzień dobry!
My dziś też na ważaenie się wybieramy. Po ostatnim tygodniu kiedy Marysia prawie nie jadła nie spodziewam się spektakularnych efektów:)

Misia, Aestima wy tak łądnie dzieciom gotujecie że aż mi głupio... zaraz po lekarzu idę do sklepu po warzywka!
Pamiętam, że siostra jak jej Kubuś był troszkę starszy niż nasze maluszki to gotowała w niedzielę zestaw na cały tydzień i mroziła. Gotowałą różne warzywa, kurczaka np i mieszała w różnych konfiguracjach. Do jednego słoika dodawała brokuła, do innego buraka itp.

Do góry