reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Aestima tylko ta kaszka na moim mleku jest bardzo rzadka, prawie jak mleko. Ale też myślałam żeby podać ją jutro łyżeczką.
Co do finansów, doskonale cię rozumiem. Gdyby nie pomoc rodziców którzy ciągle coś kupują dla Marysi byłoby bardzo źle. Ale co tam, mamy gdzie mieszkać, nie głodujemy, mamy cudowne dzieci. Mogło być gorzej:)

reklama
oj nie wstałam dzis w humorze, maly sie wybudzal jakos ale wypiłam kawe i jakos mi sie humor poprawil:-) wczoarj mo maz mi ozajmil ze norbert tak mu popoludniami daje popalic ze on nie daje rady, ze jeszcze troche i bede musiala z lekcji zrezygnwac hahaahha to ma poczucie humoru:-D fakt faktem ze on do usypiania jest straszny, ma prawie 5mcy a w zasadzie nie mozna go nijak nauczyc usypiania w jeden sposob, jak cos raz zadziala nastepnym razem trzeba kombinowac cos nowego, rece opadaja a czasami sam usypia bez niczego. wiec dałam mu roznkaz ze jak tak sie dzieje ma go po prostu ubrac i wyjsc z nim na spacer, bo jakos to na niego działa.

ironia gratulacje pani mgr:)
czesc justynka, to mnie dzis uprzedzilas:tak:
misia co to za słowo KLACHY????plotkowac? ach jak mi sie ciagle marzy twoj slaski obiad:) zamierzam robic te kluuski z dziurka i sosem ale to nie ta slaska reka co moja lubelska:-)
trasia super mama, moja tez mnie ciagle ratuje i kupuje cos dzieciom:) do tego ostatnio oplacaja dentyste dominice:) naprawde to szczesce miec takich rodzicow:) a co to za kaszke bezmleczna kupilas??? bo ja tez taka musze
asinka jak tymus?
aestima mowisz dlug finanowy, no u nas chyba od naszego slubu az tak jak teraz nie bylo...ech i meczy mnie to ale mysle ze juz w istopadzie bedzie chociaz odrobine lepiej...

kurde pisze juz tego postan ponad pol godziny bo mi tu mlody marudzi bo wstal przed 6 i chce teraz spac a nie moge go uspic, ewidentnie chce cyca ale nie moge dac na spanie bo co pozniej K zrobi wieczorem??? ech no co za mała glizda...

Dzień dobry:)
Miesio dzisiaj obudził się o 20.20, 21, 22, 23, 24, 4, 5.25 i spał jeszcze od 7 do 8...:no: W dodatku z takim krzykiem się budził jakby go coś bolało... Ale teraz jest wesoły i wszystko ok. Już nie wiem co robić:((((( Te noce mnie dobijają:(

reklama
hej, hej,

widzę, że justynka przegoniła martę;-)

u nas też noc ciężka...ja już tych godzin z zegarka nie pamiętam, ale ze 4-5 razy pobudka była na pewno. Jestem mega niewyspana:-(

Do góry