reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Asinka, udanego wyjazdu!

Blusia, dziękuję! Zapytam o to jak będziemy u lekarza, nie będę nic robić na własną rękę...
Współczuję nocy, ja miałam podobną wczoraj...
No i kciukasy za kotleciki - uwielbiam je :)

Dubeltówka, co do psich uszu, to mój shih tzu, ma takie włosy w uchach, które regularnie trzeba wyrywać. Jesli sie tego nie robi, to robi się zapalenie... Nie wiem, czy goldeny tez mają te włoski w uszach...

Mrsmoon, współczuję... Może uda Ci się trochę pospać z Mają...

reklama
dubeltowka - my mmay labradora biszkoptowego i on ciagle ma problemy uszami :( ciagle jakas ropa:no: wiec codzienie mama czysci mu uszy i zakrapla co jakis czas jak widzi ze go boli i trzepie głową :crazy:

a ja dzis na obiad mam kebaba wegetarianskiego :dry: nie mialam pomyslu na obiad

mlody zadł troszke jagódek z jabłkiem i mi się zafarbował :szok::szok: nie umiem mu zmyc tego koloru z noska i uszu:baffled: moze przy kąpieli sie odmoczy i zejdzie bo inaczej jutro pojdzie na zakupy fioletowy :nerd: czyscilam juz husteczkami mokrymi, sola fizjologiczną i nic... chyba tylko mydlo z woda pomoze ;)

u nas na obiadek jarzynowa z kurczakiem i herbatka malinowa :-)

ide małego przeniesc do łozka bo zasnal na bujaczku a tak dlugo nie pospi bo nie moze sie wyłozyc :rofl2:

Wpadam na szybko się przywitać i życzyć Wam takiego pięknego słoneczka jakie mam za oknem dzisiaj :)
Mam mame na głowie (nie dosłownie :-D), dlatego korzystam z jej obecności i załatwiam swoje sprawy, a uzbierało się tego trochę. Postaram się być aktywna jak mama wyjedzie, czyli za kilka dni :happy:
Tymczasem ściskam Was jesiennie, dużo uśmiechu i dobrego humorku życzę.

U nas dzisiaj gulasz i może do tego placki ziemniaczane, albo kasza. Chłopaki mają dzisiaj "męski dzień" idą do kina i McDonald'sa, a że ja wciaż stronię od smażonego, to zapewne zjemy sobie z mamą kaszę i do tego buraczki :)

Rocky też ma kłaki w uszach ale przez cały rok są czyste tylko na tą jesień ta wydzielina mu się zbiera, może to od wilgoci, mimo, że tu pada prawie cały rok to jesienią non stop, a on lubi się tarzać w mokrej trawie:dry:No nic dziś do weta podskoczymy na czyszczenie i wieczorek kąpiel bo śmierdzi niesamowicie:baffled:

kochane jak powinnam sformułowac wniosek o wyliczenie dni urlpowych? prosze o wyliczenie dni ..czy jakos specjalnie sie to pisze? moj uowy pracodawca zlewa mnie od 3 tygodni..a nawet nie on tylko przygłupia sekretarka ktora podstawowki nie skonczyla a ma dupe wyzej od wszystkich i robi mi tylko na złość... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: paranoja !!!! :crazy::crazy::crazy:

składam wiec pisemnie wniosek z dowodem doreczenia do rąk własnych szefa bo mam w dupie te pipy sekterariane :dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry