reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

i ja też witam.
zostawiłam uśpioną gwiazdę D.i poszłam zaprowadzić Antka i oczywiście jak wróciłam to gwiazda już nie spała,bo przecież jakby to D.miałby ja pilnować.....:crazy:

u nas mglisto i zimno,musze się za jakąś czapką rozejrzeć.

misia powodzenia dla was:happy:
miłego dnia

reklama
Witam porannie.

Zimno, mglisto i jak tu się cieszyć.? No ale to taka pora roku i trzeba powoli się przyzwyczaić do braku słońca przez najbliższe pól roku.

Co tu zrobić na obiad????? Macie jakies propozycje???

Postaram się poczytać co się wczoraj działo bo humor ciut lepszy.

hej :-)

ale pogoda.. masakra!

Ja na obiad serwuje dziś frytki i rybkę.

Dziewczyny mam pytanie: macie jakieś doświadczenie w firmami typu: "składanie długopisów etc"?
Szukam jakiegoś zajęcia które przynosiłoby choć niewielki dochód.
Wysyłałam zgłoszenia do tych firm (widziałam ogłoszenia w prasie) ale póki co już 3 firma żąda przesłania kasy- od 20-50 zł a potem cisza. Czyli firma krzaki... ehhh

Na prawdę potrzebuję czegoś!!!
Możecie pomóc?

Załamana choć mająca jeszcze troszkę optymizmu- Agata :sorry2:

Witajcie :)

Kinder, witaj, rozgość się :)

Kati, fantastyczne fotki :) Aż zatęskniłam za jakimś wyjazdem :)

Misia, trzymam kciuki za Twojego mistrza! :)

Agata, nie wiem co lubisz, ale moja mama w ramach wsparcia przywiozła mi dzisiaj na obiadek żołądki i dla tych nie lubiących żołądków (czyt. ja i dzieci ;) gulasz + buraczki. Także mi pozostało ugotować ziemniaczki :)

Dziewczyny piszecie o tych miękkich główkach i ja zaczełam się martwić... Czy pod palcami czujecie, ze jest miękka? Ja tego nie czuję, ale może to jakoś inaczej się sprawdza? Dajcie znać...
Nie ukrywam, ze było kilka takich dni, ze nie podałam witaminyt D3, bo zapomniałam, a teraz mam mega wyrzuty...

U nas o niebo lepiej! Tuz przez pierwszym karmieniem przyszedł do nas do łóżka Jasiek, więc jak tylko Bartuś zaczął się przebudzać, to wzięłam go i poszłam spać do pokoju Jasia i to był strzał w 10! Wyspaliśmy się i naprawdę wstałam w fantastycznym humorze :)

Miłego dnia dla Was!

Ostatnia edycja:
AgatkaT, swego czasu kolezanka proponowała mi pracę chałupniczą przy składaniu torebek na prezenty. Kompletnie nie pamiętam jak kształtowały się zarobki, bo w rezultacie się na to nie zdecytowałam, ale ona po prostu poszła do pobliskiej firmy drukarskiej zajmującej się produkcją torebek i zapytała czy nie potrzebują pracowników... Facet od razu się zgodził, przyjechał do niej, pokazał co i jak i zostawił pierwszą partię...
Myślę, ze w większości te ogłoszenia w sieci to jedna wielka ściema... Warto w ramach spaceru zorientować się czy nie masz jakieś tego typu firmy gdzieś niedaleko i zapytać... :) Trzymam kciuki :)

Witam :-)
My na nogach już przed 8. Gaduła mnie obudziła swoim gaworzeniem. Nocka w miarę w porządku, najpierw 5 godz.przespane a później już było gorzej, ale nawet wyspana jestem. A dzisiaj wyjeżdżamy na cały weekend do Kielc, więc niestety nie będzie mnie z Wami :-(
Misia kciuki trzymamy &&&&&&&

Oczywiście posta pisałam chyba z 0,5h, bo Tymek pił i mi na rękach zasnął...

hej hej :)

dzisiejsza nocka była koszmarna, Ada nie dość, że obudziła się o 23 to jeszcze jakieś adhd jej się włączyło. Przy cycku skakała, w leżaczku skakała, o spaniu nie było mowy. Jak już zasnęła to się budziła chyba co godzinę. Jestem nieprzytomna, D. zresztą też, bo się zmienialiśmy w nocy. Ehhh.

Kati, śliczny misiaczek z Matiego i jaki dorodny :)

Katamisz, a dużo by pisać, generalnie chodzi o teściową :/ Ale nie sądzę, żeby się poukładało, może przycichnie, po to żeby za jakiś czas znów wybuchło. No i z Jasiem też nie lekko, jakiś bunt czy coś. Momentami jestem bezsilna :(

Misialina, udanego wesela :) Zawodów zresztą też :)

Agata, u nas dziś kotleciki jajeczne (będę robić pierwszy raz ;) ) i kapustka kiszona.

Zebrra, ja sama też tego nie wyczuwam, a mocniej boję się naciskać. Zresztą pediatra mówiła, że to badanie nie należy do najprzyjemniejszych (nie wiem czy boli, ale Ada trochę przy tym kwękała) więc podejrzewam, że tą główkę mocniej po prostu naciska palcami z tyłu. Ada na początku też nie dostawała vit d3, jakieś 2 tygodnie :(

U nas właśnie się przejaśnia, słonko wychodzi. Rano jak wracałam z małą z przedszkola po odprowadzeniu Jasia to trochę nas zmoczyło. No i w nocy padało.

Zmykam do krzykacza, bo się cycka dopomina ;)

Agata ja mam dzisiaj na obiad łososia z ziemniakami i jakaś sałatka :-)
Zebrra super, że Bartuś dał Ci się dzisiaj wyspać :-) Pewnie od razu lepszy humor...
Kati cieszę się, że wyjazd się udał. Zdjęcia super! A kiedy w tej Pszczynie byliście?? My dzisiaj też wyjeżdżamy i już nie mogę się doczekać :-)

Dzień dobry:-)
Kati Mateuszek słodki w tym kombinezonie przypomina mi misie które stoją w Zakopanem tylko jest o wieleeee ładniejszy, zbiłby fortunę na pozowaniu do zdjęć, a minka super:-D
Misia kciuki za zawody, i miłej zabawy na weselu
Zebrra cieszę się, że nocka udana i Ty wyspana, o nawet mi się zrymowało;-)
Kinder witamy serdecznie
Blusia miło Cię znów widzieć, u nas też bunt, czasami mam ochotę wyrzucić Emilę przez okno:wściekła/y:
AgatkoR u mnie dziś rosół, na drugie kurczak pieczony, ziemniaczki i kapusta zasmażana
Nocka wspaniała bo D. wstawał chociaż mała o 5 zrobiłam nam koncert i sobie pół godzinki ćwierkała.

Do tych które maja psiaki, a w szczególności do Misi bo też ma goldena. Rocky co jesień ma bardzo brudne uszy, zbiera się w nich taka brązowa, cuchnąca wydzielina. Zawsze idziemy do weta, czyszczą mu, dostaje jakieś krople i na rok jest spokój, a jesienią znów to samo. Nie wiem czy wszystkie tak maja czy to dlatego, że nasz jest "made in china":-D
Zaraz śmigam zrobić Rafaello bo jutro mami przyjeżdża:-D

reklama
Witajcie, na temat nocki się nie wypowiadam - Mai zachciało się gadać od 4 do 5.30...padam na twarz, a A. koło 21 wróci dziś...wrócę do Was później
Miłego dnia

Do góry