reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hmm, jeszcze się tu gubię, ale pomalutku dam radę:)
Jestem spełnioną 30stką, mamą wesołej Nadusi, z woj. śląskiego. Poród niespodziewanie wcześniej, obserwacja dobowa na oddziale zakończyła się decyzją o cesarce..okazało się że łożysko się odklejało i mogło być różnie..Ale wszystko poszło super, dzięki szybkiej decyzji o cc i pomocy tam z góry urodziła się mała zdrowa dziewczynka:)

bueno - JA JESTEM Z MAŁOPOLSKIEGO kRAKÓW ;) ale mamy tu silną grupe śląską :) mam nadzieje ze sie odnajdziesz :-)

do nas wreszcie dotarła paczka dla Benia :) smoczek dziąsełko babyono jest super i mały od razu załapał go :) dostał też pluszową komórke bo mi moją zabiera i pstryka zazwyczaj przerywając połączenie :-)

tatuś już karmi młodego i połozy spac :-) ja obrobłam się i mogę zrobić jakieś ćwiczonko z czeskiego i oglądać gesslerową :-) a od soboty zaczynam zajecia z czeskiego - ale się cieeeszeee :-D:-D:-D:-D:-D

Ironia dzięki Kochana za odpowiedź. To nocne wstawanie ze smoczkiem mnie dobija. Młody zasypia o 21, a od 02:00 budzi się co chwila i dajemy mu smoczka, bo głodny na pewno nie jest. Zjada dopiero o 06:00. Muszę zdecydować co z tym Sinlaciem...bo jak nie zadziała to całe opakowanie będzie do wyrzucenia.

Witaj kinder :)

A młody zrobił 2 kupki w odstępie godzinnym, pierwsza spoko ale druga spłynęła po pieluszce i zastanawiam się czy to nie biegunka. Ogólnie jest wesoły, nie marudzi. Już sama nie wiem...ale nie będę się nakręcać.

KOCHANE ... trasia nie wiem czy zakładać nowy temat czy nie... chciałabym poprosić o pomoc :-) bo wasze pospolite ruszenie ma duzą moc ;)

właśnie rozkręcam wirtualny cmentarz... ciekawy projekt i poprosiłabym o polubienie i czasami klikniecie lajka :) tym bardziej ze w niedługim czasie powinnien pojawic sie konkurs gdzie bedzie mozna wygrac fajne kosmetyki ...typowo nie dla nieboszczyków :)

help tchnijmy troche zycia w cmentarz :D sorry za taka małą reklame :-(

https://www.facebook.com/pages/inmemoriamorg/146882828689853

Wpadam do Was jeszcze przed spankiem:tak: Padnięta jestem strasznie.Gracjana dzisiaj cały dzień zapłakana bidula.Aż łzy jak grochy jej leciały po policzkach.Tak strasznie idą jej zęby.Dziąsła rozpulchnione strasznie a ona biedna się męczy.Byłyśmy też u lekarza i miała być szczepiona no ale katarek jest i szczepionka przełożona została na następny czwartek.Na dzień dzisiejszy młoda waży 7950 więc w ciągu ostatniego miesiąca przybrała jakieś 800.

witaj kinder :tak:

Aaaa dziewczynki dziękuję za odpowiedzi w sprawie brzuchów pociążowych :tak:pocieszam się tym ,że być może za jakiś czas faktycznie będzie lepiej.

reklama
Do góry