Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziękuję Dziewczyny....w takim razie Julia zostanie w domku z tatusiem a ja pojadę z Mamą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aestima, szczepiłam Pantaximem.
Nie puściłam Jasia do p-la, jakiś taki dziwny wstał, sama nie wiem co jest nie tak, ale coś na pewno...
Poza tym, nie wiedziałam, czy coś musze zrobić z autem jak jest temperatura na minusie heheheCzy wystarczy oskrobać szyby i jechac, czy cos jeszcze... Muszę dopytać Olafa
![]()
Justynka mój M. też swoje lata ma i coraz bardziej burkliwy się robi, może to już trudny wiek?tobie szczerze współczuję. ja na mojego narzekam, ale ogólnie to bardzo dobry człowiek, mąż i ojciec. Po prostu kryzys mamy który w końcu minie, a u was ogólnie trudno...
Misia lazienke masz śliczna.
asinka ja ostatnio włosy w kupie Majowej znalazłam![]()
Magda M na tvn, pooglądam, bardzo lubiłam ten serial![]()
a jak ben kichajacy i smarkaty to lepiej zostac w domku?![]()
Obudził, obudził, zjadł, pogadał, a teraz dotrzymuje mi towarzystwa w kuchniobudził się śpiący królewicz? moja królewna śpi, w łóżeczku 2x15min spała, w końcu wzięłam ją na nasze łóżko i już godzinę śpi a ja boję się ją zostawić, żeby się nie sturlała...