reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima
A ja poczułam sie lepiej, ze taka wyrodna nie jestem (chyba:-) Ja czekam tez na Michała jak matka polka z Obiadem bo o 16 prace skończył
Co do zakupów pamietaj tesco 24 h:-D

reklama
Czy w tesco kupię ubranie na chrzciny??
Musimy się wyrwać wieczorem i to nie na zakupy w symku a jakąś imprezę!!:tak:
Phi, i kto tu matką polką jest? Ja na obiad mam dzisiaj tylko pierogi z paczki dla M. I to sam sobie podgrzeje:-D:-)

zeberko a w jaki sposób trzymasz Bartusia w kuchni? na macie? bo ja nie bardzo chcę małą w leżaczku trzymać, a mam gres w kuchni, a więc podłoga zimna. NIe wiem czy gruby koc plus mata edukacyjna wystarczą?

Aestima
Mow o której i gdzie to jestem.
Co do obiadu to jajo, ziemniaki (dla M.) i kalafior (dla M. z buł. tarta).
Pierogi z Biedrony (pewnie?) u mnie przechodza raz na miesiac max - normalnie czas na rozwod . . . z garami i separacje . . . z dziecmi.
Musimy cos obmyslic i na wiosne sie usamodzielnic - finansowo tez.

mgordon, powiem więcej- sam sobie te pierogi kupił wczoraj w piotrze i pawle, ja tylko wrzuciłam do lodówki, ależ ze mnie wyrodna żona:-DK

urcze Mały co chwilę beczy, wczoraj dostał sok jabłkowy, może mu zaszkodził? niE wiem czy dzisiaj mu dawać???

Aestima sok to raczej w ciągu kilku godz dałby o sobie znać...ja bym mimo to nie dawała dziś, Maja zawsze jak marudzi, a ja chcę jej jesc/pic dawać to jeszcze bardziej się wścieka...
edit: Maja chce chyba Mieszkowi dorównać, złapałam ją na jedzeniu srajtaśmy, którą musiał kot z łazienki przytargać....a ja pranie wieszałam tylko...:szok:w domu 1 dziecko i 1 kot a ja nie panuję nad nimi...

Ostatnia edycja:
A co ja mam powiedzieć- nawet kota nie mam tylko MIeszko i też nie panuję nad sytuacją:)
Mały dzisiaj ma jakąś wściekliznę, niech ten Michał wraca szybko i go przejmie, bo jak nie, to zaraz podrzucę to swoje dziecko sąsiadom...

U mnie dwójka dzieci (z mężem i bratem czwórka) i pies, dlatego w moim domu panuje, ale anarchia:-D
Ja z tych co gotuję obiady mężulkowi codziennie lub co drugi dzień, ale do matki Polki to jeszcze daleeeeeeka droga:-D
Dziewczyny podpowiedzcie mi, ile razy w tygodniu mogę bez obaw podawać Emilce rybę, bo ona z mięsem sobie nie radzi, pomięli w buzi i taki wiór wypluwa. Ryby lubi, ale nie wiem ile razy powinna jeść mięso w tygodniu, żeby nie mieć jakiś niedoborów:confused2:

reklama
Do góry