Witam
Julka przysnęła na chwilkę wiec szybko zaglądam i zaraz zmykam, muszę zjeść śniadanie...bo inaczej będę się męczyć do południa
katamisz gratuluje nowego zakupu, zobaczysz jak szybko przyzwyczaisz się do dużego auta...ja wcześniej osobiście jeżdziełam Matizem, mięliśmy też w tym samym czasie Lanosa, który już taki mały nie jest..ale jak kupiliśmy skodę superb combi to poprostu wydawało mi sie, ze ja nie bedę umiała tym jeździć...teraz mamy skode i matiza i matizem normalnie się boje, taki pyrdek...
madzioolka mój to samo, zdziwiony, on mysli, ze jak ja jestem w domu to Juli śpi i ja tylko odpoczywam, a jak przyjdzie, że on jest to zdziwiony, ze ona teraz marudna..
iza oby twoich dzieciaczków nie rozłożyło...u nas póki co (odpukac) jest spokojnie...a w przedszkolu u Filipa wczoraj juz tylko 8 dzieci, choruja...
dubeltówka u nas Filip bajkowy, zaczęło się jak u Izy, najpierw, żeby Filip dał nam trochę pospać, później coraz częściej...ale nie jest uzależniony, rano włączam mu bajke, ale on po jedne sie nudzi i zaczyna sie bawić swoimi zabawkami, uwielbia to...zawsze coś wybierze z ogromu "swoich rupci" i potrafi tak całymi godzinami, lubi malować wszystkim(farby kredki, mazaki)robi dużo prac plastycznych z różnego rodzaju struktur, ogląda książki, duzo ma takich edukacyjnych, takich co trzeba coś w nich robic...a i często lubi robić coś ze mna, np. w kuchni, a to pranie razem wywieszamy, sprzątamy, angażuje go...a jak jest ciepło to on wiecznie na dworze, wiec tez mało ogląda...wieczorem 2-3 bajki i luzik...
ivona u nas samo przez sie, jak Filip czasem ogląda bajkę to Julia zerka, i najbardziej lubi melodie i bardzo kolorowe duze obrazy, czyli takie bajki jak na Baby TV
dobra znikam, muszę chatke ogarnąć, zjesc, a o 13:30 uciekam do fryzjera i na zakupki...teściowa będzie z małą.....rany oby była grzeczna
Miłego dnia zycze...
o i Julia wstała