Witam niedzielnie wszystkie mamy.
U nas też siąpi od rana, więc zapowiada się nam marudny dzień w domu.
My chrześniakowi mojego męża zakupiliśmy ten zielony fotelik
AVANGARDE nowoczesne krzesełko Ruchomy Podnóżek (1818874057) - Aukcje internetowe Allegro. Mały ma teraz 2 lata i już powoli przestaje w nim siedzieć, także lada moment my dla Neli go dostaniemy. Jest super.
Misialina współczuję przeżyć z synkiem. Mam nadzieję, że szybko zapomni takie straszne widoki. Ktoś na pewno powinien przemówić do rozumu tym oszołomom. Takie sprawy, jak aborcja dotyczą dorosłych, a nie dzieci. Więc po co wystawiają takie zdjęcia na widok dzieciom? Jak im to potem wyjaśnić. Jakaś masakra !!!!!!!!!!!
ironia niestety nie pomogę Ci, aczkolwiek niedługo będziemy wprowadzały naszym cyckowym maluszkom nowe pokarmy, to będziemy podpytywać się Ciebie, jak to zrobić

. Piszesz, że nigdy więcej nie będziesz chciała pisać pracy. A powiem Ci, że ja trochę tęsknię za taką adrenaliną.
Madzioolka mam nadzieję, że z psinką jest lepiej. My mamy takich młodych sąsiadów, którzy imprezują z głośną muzyką do 22, potem wychodzą o 24 dalej w plener. Ponoć teraz tak robi młodzież, że popiją w domach do 24, a potem idą na dyskotekę, żeby za dużo kasy na alkohol nie wydawać (tak mi mąż powiedział)

.
AGATKO ale Ci zazdroszczę, że dzieciaczki wytrzymały taką trasę. Moja Nela jak na razie nienawidzi jeździć i płacze w foteliku.
Z resztą ona ciągle płacze

. Już mam mega wielki kryzys i totalny brak siły na jej płacz.