reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Lil_maja trzymam kciukasy oby wreszcie się udało. Ja od początku starań co miesiąc miałam objawy - tak mi się przynajmniej wydawało. W tym miesiącu zrobiłam tydzień temu w sobotę betę i niestety wyszła ujemna. Stwierdziłam, że trudno. A tu się okazało, że jednak fasolka się zadomowiła. Najważniejsze jest nastawienie i przestanie się nakręcać. Ja nawet nie zaglądałam od kilku tygodni na forum, żeby nie zapeszać. Opłaciło się.
Mam jeszcze jedno pytanko do was? Boli mnie brzuszek jak na @ już od poniedziałku, domyślam się, że to normalne, ale jak długo ten ból potrwa? Bo niestety no-spa wcale na mnie nie działa. Piersi są ok, nie powiększyły się i nie bolą.

reklama
Blondplatyna - dzięki. Chciałam zapytać o te ujemną betę mimo, że już byłaś w ciąży. Jak to możliwe? Za wcześnie robiłaś? Kiedy miałaś dostać @?

A ten ból jak na @ to chyba nie ma reguły jak długo trwa - ale na pewno nie masz się co martwić :) Taki jest objaw ciąży :) I to mnie właśnie teraz zmyliło.

lil_maja- ja również trzymam za ciebie mocno kciuki :)

kurczę nawet nie wiedziałam, że czasem tak długo trzeba starać się o dzidzię... ja swoją owszem planowałam ale dopiero za jaieś 1,5 roku jak studia skończę a tu proszę jest:)
ja na razie powiedziałam tylko przyjaciółce no i wam oczywiście ale w weekend zamierzam powiedzieć rodzicom i mam nadzieję że też się ucieszą :)

dziewczyny trzymam kciukasy!!!
Czerwcowa mama 2010., listopadowa mama 2007, pazdziernikowa mama 2006. ;-)

Zagłosujcie na mojego synka ;-) ślicznie prosze....:-****

Paulinka widzę że mamy ten sam dzień na suwaczku ;) Kiedy miałaś OM a kiedy owulację? Bo u mnie była opóźniona i nie do końca wiem wg czego liczyć tygodnie...

LuckyClover OM miałam 25.08 a co do owulacji to nie mam pojęcia ja liczyłam tygodnie wg. kalkulatora który brał pod uwagę długość cyklu no i termin OM no i moja gin też mi powiedziała ze jestem gdzieś w 6 tygodniu, ale dokładniej mi powie za dwa tygodnie.

reklama
Dziewczyny, prawie zapomniałam Wam powiedzieć ;) - znalazłam tanie laboratorium więc stwierdziłam "a co mi tam" i poszłam dziś rano zrobić prywatnie betę i progesteron :) Tyle że wyniki dopiero w przyszłym tygodniu... A za kilka dni idę zrobić te badania które mam na skierowaniu.

Do góry