reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień cyklu 31, cykle mam króciutkie, 24-25 dni. Bardzo regularne, bez spóźnień. I zawsze przed pierwszym dniem @ kilka dnia plamienia.

Piersi w ogóle bez zmian - nie są twarde, nie bolą. Wczoraj jedynie mnie mdliło, a na wieczór wywaliło jak balon - no ale to jeszcze nie jest objaw ciąży - może po prostu niestrawność jakaś. Bo dziś już zero mdłości, za to bardzo dobry apetyt.

Myśle że spokojnie możesz testować w weekend,bedzie to juz ponad tydzien po spodziewanej @,moim zdaniem powinno coś wyjsc.
Wiesz nie musisz miec bolacych piersi,każda ciąża przebiega inaczej.Ja na twoim miejscu bym testowała.
życzę Ci pieknych II krech

reklama
Tusenfryd18 - dzięki za posta. Teraz lecę spać, żeby się zregenerować i obudzić w dobrym humorze. I wtedy się okaże co dalej :)

Witam Kochane

To dopiero moje początki na tym forum i jeśli chodzi o ciążę.
Jestem Małgosia mam 26 lat mężatką jestem od 2 lat i 5 miesięcy o dzidziusia zaczęliśmy się starać w czerwcu. Tak bardzo chciałam tą małą kruszynkę że we wrześniu kupiłam testy owulacyjne no i się udało. W piątek mam wizytę u lekarza już się nie mogę doczekać, jak na razie to najbardziej dają znać o sobie moje piersi, chyba jeszcze nigdy nie były aż tak delikatne i wrażliwe. GRATULUJĘ wszystkim innym czerwcowym mamą i powodzenia w kolejnych miesiącach.

jestem chętna na przepis :)

Przepis hmmm ciasto polecila mi przyjaciolka a jest to Kopiec kreta :-D sprobowalam i polecam dalej :-D przedewszystkim szybko sie go robi no i smakuje rewelacyjnie :-) Oczywiscie nie jest to takie prawdziwe domowej roboty ciasto no ale mi smakowalo :-)
lil_maja poczekaj do soboty z testowaniem najlepiej ;-) i bede 3mac kciukasy za Twoje 2kreseczki ;-)

Witam Kochane

To dopiero moje początki na tym forum i jeśli chodzi o ciążę.
Jestem Małgosia mam 26 lat mężatką jestem od 2 lat i 5 miesięcy o dzidziusia zaczęliśmy się starać w czerwcu. Tak bardzo chciałam tą małą kruszynkę że we wrześniu kupiłam testy owulacyjne no i się udało. W piątek mam wizytę u lekarza już się nie mogę doczekać, jak na razie to najbardziej dają znać o sobie moje piersi, chyba jeszcze nigdy nie były aż tak delikatne i wrażliwe. GRATULUJĘ wszystkim innym czerwcowym mamą i powodzenia w kolejnych miesiącach.

Hej koleżanko... no to jesteśmy w tym samym wieku..

Ja ostatnią @ miałam 13 września a owluacje miałam 26-27 potwierdzoną monitoringiem i testem owulacyjnym... a jak było u ciebie??? zdradzisz nam coś wiecej o sobie??? ja mam cykle 28 dniowe... po jakim czasie ci wyszedł test???tzn w którym dc? pytam bo jestem strasznie ciekawa:)

piersi troszke ustały to znowu brzuch boli jak na wiedzme... zwarjuję:(

Ja ostatnią @ miałam 13 września a owluacje miałam 26-27 potwierdzoną monitoringiem i testem owulacyjnym... a jak było u ciebie??? zdradzisz nam coś wiecej o sobie??? ja mam cykle 28 dniowe... po jakim czasie ci wyszedł test???tzn w którym dc? pytam bo jestem strasznie ciekawa:)

piersi troszke ustały to znowu brzuch boli jak na wiedzme... zwarjuję:(

No a my mialysmy @ w tym samym czasie :-) Ja tez mialam @ 13.09 owulke chyba mialam 27 a cykle mialam przewaznie 27-30 ale to jest moj pierwszy cykl po stracie wiec jak dlugi bedzie to nie wiem :eek: ale testowac mam zamiar w sobote jesli tempka nie spadnie oczywiscie ;-) 3mam mocno kciuki za Ciebie :-)
U mnie cycole nadal tkliwe,brzuch wzdety :eek:
Milej nocki dziewczyny ;-)

reklama
Do góry