Witam:-)
Młody śpi a ja zbieram siły na wieczorne kolki.Praktycznie od popołudniowej drzemki kiedy się obudzni do samego wieczora męczy go brzuszek:-
-
-(
Zakupiłam specjalną herbatkę którą ja piję od wczoraj,jestem ciekawa czy coś może dziś pomoże.
Ramari pogrążam się z Tobą w bólu :-(Odliczam dni do skonczenia 3 miesięcy (Bo Aleksandrowi wraz z ostatnim dniem 3-go miesica koleczki mineły)mam nadzieje że tak będzie i w tym przypadku.
Silvia współczuję tej niepewniości,ale bądz dobrej myśli.Napewno wszytko będzie dobrze.
Madziolka naprawdę nie widzę problemu karmienia dziecka w miejscu publicznym,może to kwestia psychiki .Przecież nie ma nic piękniejszego niż karmienie.A cyc wywalony ,jak to określasz
Czy nie obrzydza Cie widok obrzyganego pijaka na ławce w parku?????
Nie obraź się,bo być może nie o to Ci chodzi,ale takie podejście to trochę dyskryminacja naszych maleństw.Bo niby czemu my możemy jeść w miejscu publicznym,restauracja,bar czy piknik w parku a naszym maleństwom tego nie wolno,albo to wywołuje u niektórych nie smak.
Justynka ja mam podobne zdanie co Ivona, ale to wszystko zależy też od malenstw.Niektóre mamy mogą wszystko jeśc i nic im maluszkom nie jest a niektóre muszą sie ograniczać.Najważniejsze żebyś do swojej diety powoli wprowadzała produkty,których nie jesteś pewna.Bo w razie czego będziesz wiedziałą które musisz wykluczyć.
asinka85 dobrze że w pore zauważyłaś,a może to było spowodowane jego przeziębieniem???? W każdym razie &&&&&za wizytę.
Aestima Biedna Ty i Twój Mieszko,tyle co to maleństo musi przejśc. Uściski dla Was