reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

no nakarmiony Beni i od razu zasnał chyba dało mu w dupe to kolędowanie w dzień :-) ale z obiadu i tak dzisiaj nici więc zrobie antipasto i tyle :-)

reklama
ja juz po wizycie poloznej, szwy sciagniete itd tylko pojawil sie problem bo pozniej jak moj mnie ogladal to okazalo sie ze tam mi jeszcze kawal zostawila i moj mezus wyciagal mi go sam peceta, podobno zchrzanili sprawe i musieli szyc mnie na szybkiego, wszystko mi sie tam rozlazi mam zaklejone jeszcze takimi plasterkami ale ta krowa tak mi pozaklejala ze mi to w srodek rany wlazlo i moj znow musial po niej poprawiac, wyglada to strasznie mam obrzekniete cale z 1 str tam gdzie kilka razy zachaczylam szwy o siatkowe majtki i takie brzydkie zgrubienie mi sie zrobilo, boli teraz bardziej niz jak szwy mialam, no ale juz nic na to nie poradze wiec plakac nie bede
pochwale sie jeszcze ze dzis zaliczylismy pierwszy spacer - ale bylo cudownie :) maly ciagle spal mimo ze jak wrocilismy i go przewijalam byl caly opsikany i opkupkany, widocznie tez sie mu podobalo :D
ps.sorki za bledy maly siedzi na cycu i ciezko sie pisze ;)

mamusiu cz. tez mialam takie zgrubenie na szwie i sie balam ze mi tak zostanie.... ale zeszlo :tak: Kochana nie martw sie bedzie dobrze, wszystko sie zagoi, ale przezyc wspolczuje. Mi to zgrubienie dosc dlugo trzymalo... ponad 3 tyg po porodzie jakos....

Potrzebuję pomocy: dziewczynki, które używacie butelek TT z termometrem:"jaki kolor powinien mieć ten pasek w termometrze, aby była odpowiednia temperatura? Bo wyrzuciłam ulotkę :/

Witam się wieczornie.........a w zasadzie nocnie.

Wróciłam właśnie co z mojego godzinnego spaceru,nie powiem żeby mnie mięśnienie bolały ale to oznacza że dobrze mi to robi:-)

Zasatanawiam się właściwie jak to jest z tymi kolkami. Mój to ma takie napady,że siedzi sobie nawet sam z 15 minut i jak go nagdle na płacz najdzie to trudno uspokoić,pręży się strasznie,tak też czasmi jest jak go karmię,i to go nachodzi w różnych godzinach.Są dni kiedy wogóle nie płacze,czy myślicie że to też kolka???
Jeszcze narazie nic mu nie podawałam,ja piję od czasu do czasu herbatkę koperkową.

dzieńdoberek witam Was jako pierwsza ;)
pochwale sie tylko ze dzis 60 urodziny mojego M chrzesnej i tradycyjnie w tej rodzinnie obchodzi sie to w knajpie jak wesele, to bedzie 1 nasze takie wyjscie z Tymkiem do tylu ludzi, mamy zamiar isc na krótko z godzinke gora 2 zobaczymy jak maly bedzie sie zachowywał, wezme ze soba herbatkę z koperku bo od dzis juz moze i dam mu do niej witaminy w razie gdyby tam mu sie cyca zachcialo :)
pozdrawiam Was i Wasze maleństwa cieplutko i zycze udanego dnia :*

U mnie dziś pogoda w kratkę...właśnie się czaję żeby jakoś wstrzelić się w chwilkę kiedy nie pada i wyskoczyć z dzieciaczkami po zakupy bo przy lodówce boję się odzywać żeby mnie echo nie zabiło;-)

reklama
U mnie dziś pogoda w kratkę...właśnie się czaję żeby jakoś wstrzelić się w chwilkę kiedy nie pada i wyskoczyć z dzieciaczkami po zakupy bo przy lodówce boję się odzywać żeby mnie echo nie zabiło;-)

he he to podobnie u mnie,jest tylko wszystko to co nie pozwoli mi umrzeć przez najbliższe dni i nic po za tym. Ja widzę jednak zalety pustej lodówki,chociaż nie podjadam między posiłkami.

Wczoraj młody marudził wieczorem od 18 do 23 małe drzemki robił w między czasie,dziś chyba podejde do apteki zapytam czy mi coś polecom.Ale nie będzie to proste bo ty tylko paracetamol bez recepty można dostać

Do góry