reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

:szok:Ironia jak Ty to robisz że w nocu Beniu tak śpi :szok: moja się budzi co 2,5-3 godziny z zegarkiem w ręku...i się zastanawiam kiedy jej sie wydłuży czas spania...poza tym jak sie to robi żeby dziecku wydłużyć czas spania

reklama
wiesz co pierwszy raz taki numer zrobił.. pewnie za dużo wrażeń miał :-) moze to jest jakiś sposób :-) a tak to spi po 4-5 godzin ..moze to też przez szpital.. bo tam nie mieli karmienia na żądanie i były konkretne godziny tego co sie robi i kiedy i my sie tego harmonogramu trzymamy jeśli chodzi o karmienia i kąpanie :) ale mysle ze powolutku juz bedzie coraz lepiej ja ponoc miałam 3 miesiace jak spałam od 23-6 wiec moze juz niedlugo bedziemy chodzic wyspane :)

witam mamuśki :D

Larvunia - gratulacje z okazji rocznicy

Dubeltówka, Kuma - trzymam kciuki za Was!!!

pierwsza nocka w domu zaliczona jak 1 kąpiel, mały zrobił popisówę i w nocy narobił przeszło 10 kup tzn robił na raty za każdym poierduchem jak mu poleciało kwilił w niebo glosy, a dopiero jak go przebrałam robił kolejną cześć mały urwisek ;)
aha a mężuś dziś załatwił już akt urodzenia synka juupi, jejku jaka jestem szczęśliwa!!!

witajcie
ja dzis z Mateuszem na rekach pisze. nie chce spac za cholere. zawsze wychodzimy na dwór o tej porze i ładnie śpi a w domu nie chce...

Misia najlepsze życzenia dla męża i Malwinki :-)

dziewczyny dziś Matti sie obudził i znów ma takie jakby wypryski na buźce, kurcze co to jest? szwagierka mi poradziła żebym mu to moim mlekiem wysmarowała, ale całą bużke i włoski!?
jak nie przejdzie to w piątek do lekarza pójdziemy, bo środa i czwartek na wesele :-)

dzień dobry dziewczyny.

mamusiu czytając twoją opowieśc porodową poryczałam się jak głupia !! Tym w ogole fragment ze w myślach pozegnałas sie z synkiem i męzem... Boszzzz, jestes WIELKA!! :* Kochna jak ja sie ciesze ze wszystko skończyło się tak pięknie !! :*

kati kup w aptece nadmanganian potasu...to są tabletki, jedną wrzucasz do wanienki, zabarwi się woda na różowo, świetnie pomaga na skórę maluszka...u nas też były krosteczki, potóki i pomoga

reklama
Do góry