reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Evka no wlasnie rozne sa dzieci, nasze to cycoliny typowe ;-):-)
Moj Marcelek taki nie byl, on sie najadl i szedl spac i jak nic go nie bolalo to jak sie obudzil to byl spokojny i duuuzo tymi swoimi niebieskiemi oczkami obserwowal ciagle ;-) a ta najedzona czy nie, to cyc i koniec ;-) inaczej awantura :sorry2:

reklama
U nas też awantura jak cyc nie wyciągnięty na czas :dry: Niestety w przypadku mojej dwójeczki oboje to takie cycusiowe dzieci ;)

Kuma, powodzenia i nie daj się odprawić z kwitkiem !!

Ironia, udanej imprezki imieninowej :)

Larvunia, i u nas wyjątkowo nocka udana. Mogłyby być takie częściej :) Ale za to wczoraj mega maruder, najlepiej cały dzień przy cycku by wisiała, już mnie szlag trafiał dosłownie. Może w nocy odsypiała. A teraz śpi od dwóch godzin a mi mleko cieknie :/

Witam się i ja...

Masacra mam ciężką depresję :( Pakujemy się i we wtorek już się wyprowadzamy... masacra, jak podjelismy decyzj o wyprowadzce jakies 7miechów temu myślałam ze do tego czasu się oswoję z tą myślą i będzie spoko... ale nie jest :( Buuuu mój poznań ;(

ironia ja cię doskonale rozumiem z tym karmieniem ! Dla mnie wstawanie w nocy zeby dac Oli cyca było tak traumatyczne, ze przed zasnieciem niedobrze az mi było na mysl ze bede musiala za pare godzin wstac i ja nakarmic i zmierzyc sie z tym okropnym bólem... jak przychodziło co do czego obie ryczałysmy... Ja z bólu, Ola bo lubi... a jak się wygryzała w pierś... KOSZMAR !! I ja też na siedzącą jej karmic nie moge bo cycka złapac nie umie mała bo mam za wielkie cyce.. mimo ze suty ok to cyc tak wielki że dusił mała :( wiec u nas tez tylko pozycja spod pachy lub na leżąco (choc na leżąco tez jąpodduszam cycami) ale pozycja to tam dupa... najgorsze jest jak ona mnie masacrowala !! Moja rodzinka jak widziała jak ona się na butle z mleeiem rzuca i zasysa to byli w ciężkim szoku i powiedzieli ze nie dziwią mi się ze ja odciągam bo to mały potworek głodomorek jest..

Miałam fajnie dużo pokarmu... a teraz od 3dni masacra !! Trace mleko nie wiem czemu.... coraz mnie wyciągam z siebie... cisne dojarką 2 razy dziennie i jednorazowo łącznie wyciągam 340ml :/ a wieczorem nawet mniej... bo w ciągu dnia jak próbuje ciągnąc to NIC nie ma !! Może pare kropelek... MASACRA !! Wiec tez sie niedługo bedziemy musieli na mieszanki przestawic, bo mała ma apetyt coraz większy a ja pokarmu coraz mniej :/

hej laseczki
witam Was już jako rozpakowana mamusia jestem już od dziś w domku wyszłam wcześniej bo bardzo dobrze się zregenerowałam jak to lekarz powiedział jestem jak cyborg :D czuję sie już lepiej, ale Tymcio ciągle chce przy cycu być i na rączkach w tą nocn nic nie spałam, teraz męzuś zajął się dzidzionem ja się przespałam i jestem jak nowo narodzona, dziękuję wszystkim za gratulację oraz smsy zwłaszcza Doggi, Blusi, Kat.j1 , AgacieT i Asince oraz Evce. Jesteście Kochane, dużo mi dało Wasze wsparcie :*
jak się troszkę ogarne napiszę więcej oraz wstawie fotki mojego słodkiego bąbelka. Jeszcze raz dziękuję - buziaczki

I ja się witam :-)
Julcia dziś trochę marudząca choc raczej nie płacze ale na rękach stale by siedziała. Jak się obudziła o 9 to do prawie 15 nie spała, za to teraz jak susełek śpi.
Ja mam jakieś niestrawności więc podałam jej butlę z mieszanką i siedzę i się modlę nad "dojarką" bo muszę się do niej podłaczyć, bo cyce zaraz mi eksplodują!!!
Starsznie pustki tu na forum, mam nadzieję że to się zmieni, bo tak jakoś smutno się zrobiło. A inne "miesiące" tętnią życiem. Mam nadzieję, że będzie tu jeszcze tak gwarno jak kiedyś....
Kuma...mam nadzieję, że Ty już w szpitalu rodzisz...a jak nie to szybciutko leć i mów, że słabo ruchy czujesz - wtedy Cię przyjmą od razu!!!
Doggi, Ironia......tracicie pokarm, bo nie karmicie piersią i tak już będzie.
Larvunia...widziałam, że lista uaktualniona :-)
Buziaki dla reszty Mamuś i WIELKIE KCIUKI ZA KUMĘ I DUBELTÓWKĘ!!!! Pewnie niedługo dołączycie do grona rozpakowanych!!!

Witaj Mamusiu Czerwcowa w domku!!!!!

reklama
Do góry