WItajcie,
u nas wczorajszy dzień był koszmarny, podobnie jak Marysia Trasi nasza Maja spała kilka razy po 10 min, później się budziła i od razu w płacz uderzała...nie wiedziałam już co mam robić...dopiero o 17 na spacerze zasnęła na półtorej godziny. Ledwo przekroczyłyśmy próg domu-z powrotem krzyk...kąpiel, rozbieranie i ubieranie też z akompaniamentem, czasami aż bordowa się robiła...ale stresa wczoraj miałam, zupełnie bezradna byłam. Nie wiem, może dlatego, że od cyca tak nagle ją odstawiłam? W nocy raz jej dałam possać, żeby nie zapomniała jak to się robi. Ale nocka spokojna, spała od 21.30 do 1.30, później od 2 do 6 a potem już tylko krótkie drzemki
Agata ja karmię małą Bebilonem Pepti, ale tylko przez 2 dni w związku z tą żółtaczką. Dziś rano przestraszyłam się, że ma zaparcia, bo w nocy zero kup, ale po butli u mnie na rękach solidne kupsko zrobiła
Evka zazdroszczę przespanych nocy!!!
Kuma nie załamuj się, już niewiele Ci zostało, dasz radę!!!
Mamusia gratulacje!! wreszcie i Ty się doczekałaś
ojej!!! Kati przyjmij ode mnie spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe
Kati ja kupiłam leżaczek z fisher price taki
FISHER PRICE LEŻACZEK USPOKAJAJĄCY RÓŻOWY WIBRACJE (1681151222) - Aukcje internetowe Allegro dla chłopca różowy średnio ale pokazuję model. Mała wczoraj nie bardzo chciała w nim leżeć, bo ryczała cały dzień, dziś może będzie w lepszym humorze. Ma 1 grającą zabawkę i jest do 9 kg
Iza ja z Mają sobie tańczę, oczywiście bez przesady. Pomaga, bo szybko odbija. W ogóle zauważyłam, że po butli zawsze odbije, nawet wstać nie zdążę z łóżka, ledwo ją klatkę piersiową wezmę i beknięcie jak chłop na budowie. I tak jak evka pisze, nie na ramię, tylko właśnie na klatkę, tak żeby główka opierała się o przód ramienia a nie o górę. A po cycku tak w 70-80% odbija.
Trasia mam pytanie - dopuszczasz kota do Marysi? Ja jeżeli mam kota w tym samym pokoju co mała, to mam oko na niego cały czas a na noc zamykamy sypialnię, bo kot chętnie zagląda do kołyski i boję się, żeby małej krzywdy nie zrobił. Powiedz, jak jest u Ciebie?
ufff,mała śpi od 10.30, może dziś będzie lepiej niż wczoraj