reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Własnie a jak to jest z jechanie z takim maluszkiem...? Można miec z przodu fotelik zamontowany?
Doggi można, jeśli wyłączysz poduchę powietrzną lub jej nie masz...no i fotelik montujemy tyłem do kierunku jazdy.
Kuma wytrwałości kochana i nie martw się tak, bo dzidzia tez się martwi. Ja po moim porodzie i podejściu personelu zastanawiam się co to znaczy, że lekarz to zawód z powołania...wymarły gatunek jak dla mnie. Trzymam kciuki! Będzie dobrze...myśl tylko o sobie i malcu...pozytywnie rzecz jasna :)

Ostatnia edycja:
agatka my mieliśmy bebilon 1 ale dzis kupilismy nan 1 bo moze od mleka mlody ma zatwardzenia..

dałam mu połowke czopka i zobaczymy dopajamy tez herbatka rumiankową :) mala kupke zrobił wiec nie jest źle :-) ale czekamy na więcej :-)

ile ml albo ile razy powinnam dopajac dziecko ?

ironia czytałam że nan1 zawiera dużą ilość żelaza i to często powoduje zatwardzenia u dzieci. Obserwuj małego, żeby nie miał jeszcze większych problemów z kupką niż miał.

jeśli chodzi o przewożenie maluszków to niestety w moim autku nie da się wyłączyć poduszek powietrznych i wożę Marysię tylko z tyłu. Dużo jeżdżę, często sama z małą i na początku ciężko mi było się z tym pogodzić ale po zastanowieniu się doszłam do wniosku, że przecież nic nie może się jej stać w tym foteliku. Nawet jak jej nie widzę. Zatem podróżujemy sobie razem, ona zwykle zasypia po 10 minutach jazdy.

traschka są takie lusterka do zamontowania na zagłówku siedzenia na przeciwko dziecka siedzącego tyłem do kierunku jazdy.Te lusterka często mają poprzwieszane maskotki dziecko przygląda sie nim a ty widzisz je patrząc we wsteczne swoje.Fajna sprawa.

Moi starsi panowie pojechali ,a mnie smutno siedzęi ryczę.Chociaż wiedziałam że to pierwsze wakacje które spędzimy osobno,ale to będzie pierwsza tak długa rozłąka z moim synem (5 tygodni)

Tez woziłabym małą z tyłu, ale kurde boje sie że będzie wyła, nikogo ni bedzie widziała i bęzie jeszcze bardziej wyła... A od 26 wrzesnia czeka mnie wiele wiele wiele podróży z mała ze zgorzelca do poznania :/ I tak się zastanawiam jak bęzie najrozsądniej ją usadowic w foteliku i myślę, że chyba z przodu, żeby jednak widziała mojego pyska... boję sie tych samotnych podróży :/

reklama
trasia my takie lusterko dostaliśmy w prezęcie ,ale wydaje mi sie że widziałam coś takiego w zabawkowym.

doggi generalnie dzieci lubią jazdę samochodem,ale wiadomo że w jakieś dłuższe podróże wolałaby mieć kogoś kto w razie czego pomoże gdydzecko byłoby niespokojne.

Do góry