reklama
Doggi można, jeśli wyłączysz poduchę powietrzną lub jej nie masz...no i fotelik montujemy tyłem do kierunku jazdy.Własnie a jak to jest z jechanie z takim maluszkiem...? Można miec z przodu fotelik zamontowany?
Kuma wytrwałości kochana i nie martw się tak, bo dzidzia tez się martwi. Ja po moim porodzie i podejściu personelu zastanawiam się co to znaczy, że lekarz to zawód z powołania...wymarły gatunek jak dla mnie. Trzymam kciuki! Będzie dobrze...myśl tylko o sobie i malcu...pozytywnie rzecz jasna
Ostatnia edycja:
agatka my mieliśmy bebilon 1 ale dzis kupilismy nan 1 bo moze od mleka mlody ma zatwardzenia..
dałam mu połowke czopka i zobaczymy dopajamy tez herbatka rumiankową mala kupke zrobił wiec nie jest źle :-) ale czekamy na więcej :-)
ile ml albo ile razy powinnam dopajac dziecko ?
dałam mu połowke czopka i zobaczymy dopajamy tez herbatka rumiankową mala kupke zrobił wiec nie jest źle :-) ale czekamy na więcej :-)
ile ml albo ile razy powinnam dopajac dziecko ?
traschka
Mama Marysi
jeśli chodzi o przewożenie maluszków to niestety w moim autku nie da się wyłączyć poduszek powietrznych i wożę Marysię tylko z tyłu. Dużo jeżdżę, często sama z małą i na początku ciężko mi było się z tym pogodzić ale po zastanowieniu się doszłam do wniosku, że przecież nic nie może się jej stać w tym foteliku. Nawet jak jej nie widzę. Zatem podróżujemy sobie razem, ona zwykle zasypia po 10 minutach jazdy.
tusenfryd18
Fanka BB :)
traschka są takie lusterka do zamontowania na zagłówku siedzenia na przeciwko dziecka siedzącego tyłem do kierunku jazdy.Te lusterka często mają poprzwieszane maskotki dziecko przygląda sie nim a ty widzisz je patrząc we wsteczne swoje.Fajna sprawa.
Moi starsi panowie pojechali ,a mnie smutno siedzęi ryczę.Chociaż wiedziałam że to pierwsze wakacje które spędzimy osobno,ale to będzie pierwsza tak długa rozłąka z moim synem (5 tygodni)
Moi starsi panowie pojechali ,a mnie smutno siedzęi ryczę.Chociaż wiedziałam że to pierwsze wakacje które spędzimy osobno,ale to będzie pierwsza tak długa rozłąka z moim synem (5 tygodni)
Tez woziłabym małą z tyłu, ale kurde boje sie że będzie wyła, nikogo ni bedzie widziała i bęzie jeszcze bardziej wyła... A od 26 wrzesnia czeka mnie wiele wiele wiele podróży z mała ze zgorzelca do poznania :/ I tak się zastanawiam jak bęzie najrozsądniej ją usadowic w foteliku i myślę, że chyba z przodu, żeby jednak widziała mojego pyska... boję sie tych samotnych podróży :/
traschka
Mama Marysi
tusen fajna rzecz takie lusterko, muszę się za tym rozejrzeć!
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
trasia my takie lusterko dostaliśmy w prezęcie ,ale wydaje mi sie że widziałam coś takiego w zabawkowym.
doggi generalnie dzieci lubią jazdę samochodem,ale wiadomo że w jakieś dłuższe podróże wolałaby mieć kogoś kto w razie czego pomoże gdydzecko byłoby niespokojne.
doggi generalnie dzieci lubią jazdę samochodem,ale wiadomo że w jakieś dłuższe podróże wolałaby mieć kogoś kto w razie czego pomoże gdydzecko byłoby niespokojne.