asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ironia u Nas ten sam problem :-( Mały pręży się i kopie, a kupki brak... Co jakiś czas mu "pomagam" (termometr idzie w ruch), ale ile można. On musi sam zrobić. A ja mam dietę i nie wiem co jest grane :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po porodzie zaobserwowałam, że Maja ma problem z oczkiem. W szpitalu jednak położna i pediatra stwierdziły, że jest ok (może to i była ropa, ale taka biała). Położna mówiła, że jak będzie żółta wydzielina, to podadzą Małej antybiotyk. W domu przemywałam oczko ciągle solą i to co się zebrało, wychodziło. Jednak od kilku ostatnich dni Maja miała totalnie zaropiałe oczko i w niedzielę poszliśmy do pediatry. Od razu stwierdziła, że daje antybiotyk. Ropa była dosyć gęsta i sklejała Mai oczko po śnie. Teraz (odpukać) jest już lepiej. Ropa się zbiera, ale już nie w takiej ilości i kolor już jest inny.Izuniu a czemu podajesz antybiotyk Majeczce?Nie doczytałam jeszcze wszystkiego.
A ja wczoraj dokupiłam ubrań na 62 i 68, bo w 56 Maja nie wchodzi od 2 tygodni, a tych miałam najwięcej, na szczęście w spadku je dostałam, a nie kupowałam. Niektórych nie zdążyłam nawet jej założyć...