reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Mamusiu, super wieści :) Życzę żebyś jutro tuliła już swojego okruszka :)

Trasiu, wszystkiego czego tylko zapragniesz Ci życzę :)

Cinamon, super się czyta takie posty :) Widać, że jesteś szczęśliwa :)

Aestima, gratulacje :)

Misialina, my śpimy przy zgaszonym świetle, jak mała się budzi to zapalam lampkę. Choć pierwsze nocki były przy włączonej :)

Agatka, super że już jesteście w domku. A zespół popunkcyjny i mnie dopadł, więc wiem co przeżywasz. Ból straszliwy. U mnie na szczęście utrzymywał się tylko w szpitalu. W domu co prawda kazali jeszcze co 6 godzin brać 2xparacetamol, ale po kilku dniach przestałam, bo głowa już nie bolała.

U mnie humorek taki sobie. Wczoraj byłam w pracy i kadrowa myślała, że ja nadal w ciąży jestem. Dzisiaj w sklepie to samo. Babka myślała, że ja dopiero rodzić będę, a nie że już urodziłam :/ No i jak tu się nie załamać? Naprawdę mam wielki ten brzuch. Nie pamiętam co prawda dokładnie jak to było przy synku, ale wtedy i zima jeszcze była więc pod warstwą ciuchów nie było nic widać. A teraz załamka :(

Ooo mała właśnie skwierczy, pewnie chce cyca ;)

reklama
IRONIA czopki glicerynowe są bezpieczne bo one nie maja działania przeczyszczajacego tylko dają " poślizg ", gliceryna natluszcza sciane jelitka przez co kosmki jelitowe łatwiej przesuwaja kupke;

Blusia - dziękuję Ci bardzo!!!

powiem Wam szczerze że już powolutku u mnie emocję opadły i zaczynam się troszkę bać, wiem że i tak nie ma odwrotu i wczesniej czy później poród musi nastąpić ale i tak mam stracha przed nieznanym :zawstydzona/y:

mamusiu nie bój się nic !! Ja poród wspominam wspaniale !! Szybko i przyjemnie... nawet między skurczami przysypiałam sobie :) naprawde !! A jak dziecior wyskauje CAAAAŁY ból mija !! I to nie z radości że masz juz dziecko urodziło sie itp, ale dlatego, ze naprawde wszystko mija !! Mnie nic nie bolało, krocze nawet nie podszczypywało :) Na naparwde ja poród wspominam super !! I następnego już w ogóle się nie będę bała :)

Dziewczyny a ja mam pytanko odnośnie ubioru maluszków. Jak je ubieracie na dwór w takie upały? Na krótko i czymś przykrywacie? Czy jeszcze długi rękawek i nogawki?

Doggi - dzięki laska, podbudowałaś mnie na duchu, super że mam Was nie ma jak wsparcie psychiczne ;-)
mój Marcin i teście a rodzice z siostrą telefonicznie też mnie wspierają ale poczułam się pewniej jak usłyszałam to od kobitek które na własnej skórze doświadczyły tego przeżycia sn :tak:

ja już sprawdziłam 3 razy czy wszystko spakowałam do toreb do szpitala, przygotowałam książeczkę zdrowia, kartę ciąży i aktualne badania z lab, wysterylizowałam laktator i 2 małe butle oraz 2 smoczki i ogarnęłam pokoik ale i tak się czuję jakbym o czymś zapomniała...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry