mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Kuma - też mam taką nadzieję, trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja z okazji, że prawdopodobnie od jutra koniec ze smakołykami zrobiłam sobie małe zakupy i zamierzam dziś zjeść paczkę wafelków kakaowych, draże kakaowe, loda w wafelku, bagietkę czosnkowa i Danio z czekoladą Wafelki już kończę i biorę się za bagietkę )
Aestima moje wielgachne gratulacje!!!! Wiem jakie to cudne uczucie i cieszę sie z Tobą!!!Jestem wolna!! obroniłam się)))
Kurcze właśnie o to miałam was pytać...ja ogólnie to mam włączoną lampkę, ale przykrywam ją pieluchą, bo mi za widno....jak zgaszę to siemartwięo małą, czy obu sie nie przydusi, albo zachłyśnie...ja wiem że jak śpię to i tak nie widzę, ale jak tylko się przebudzam to szybko zerkam i jest ok...z Filipem też tak miałam, spaliśmy ze światłem...kurcze i on do tej pory ma zaświecone światło, takie malićkie...moze małej nie uczyć światła???HEJka!
Nocka też ok...dziewuszki powiedzcie mi śpicie z właczoną lampką czy z gaszoną...jakos tak dziwnie śię czuje jak zgaszę światło...mam stracha o Małą