reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Mamusiu ale super wieści...jak ja Ci zazdroszczę. Tak się cieszę, dawaj jutro znać do kogoś żebym miała jakieś wieści. A brzuszek masz nisko? Ja mam trochę obniżony ale jeszcze mówią że jest wysoko. No i super że rozwarcie ruszyło, zawsze to krótszy ból w trakcie porodu. Kurcze ale jestem podekscytowana razem z Tobą.

reklama
Mamusiu tak sobie myślę do kogo ja napiszę sms skoro mam tylko nr tel do Ciebie, jutro obydwie idziemy do szpitala:szok: chyba napisze na PW do Doggi chyba nie będzie miała nic przeciwko:baffled:

Mamusiacóreczki - na pewno będę się odzywać, wieści będę przekazywać na bieżąco przynajmniej mogę dać słowo że się postaram, powiem szczerze że sama jestem w szoku oczywiście miłe to zaskoczenie :-) mam nadzieję że te czopki jeszcze dadzą rade poszerzyć mi rozwarcie, kurcze ale jestem szczęśliwa a mój Marcin nie może uwierzyć ;-)

Kuma - z pewnością nie będzie miała nic przeciwko, Doggi to extra kobitka ;-)

Mamusiacóreczki - aha a brzuszek to mam bardzo nisko aż jestem w szoku że może być aż tak nisko, jak by jeszcze opadł miałabym go na kolanach he he ale tym się nie sugeruj niektórym w ogolę nie opada

mamusia ja się nie umawiałam na godzinę. Kazali mi przyjechać po prostu w czwartek ale myślę, że tak na 11 pojedziemy bo wcześniej są obchody i będzie za dużo zamieszania i pewnie nikt nie będzie miał czasu się mną zająć bo moja lekarka od jutra właśnie idzie na urlop i nie będę tam miała nikogo kogo znam. Modlę się tylko, żeby mnie przyjęli i nie odsyłali do innego szpitala. Ale jak już będę wiedziała na czym stoję to do Ciebie też na pewno napiszę :))

Doggi a po coż ty tak dużo tego mleka odciągasz??? Będziesz go miałą coraz więcej. Znam taką koleżankę, która odciągała i odciągała, a po trzech miesiącach wazyła 45 kg i przypominała wrak człowieka, bo odciągała zawsze do opróżnienia cyca i produkowała przez to coraz więcej mleka. Wylewała do zlewu 1,5l dziennie!

Muszę odciągac tyle.. i to nie jest do zera... jak nie odciągne to mi cycki rozsadza, czuje niemiłe mrowienie i są twarde jak kamień... ja tak średnio z obu łącznie odciągam około 350ml tylko wczoraj ze mnie tak poleciało a cycki nie chciały się miekkie zrobic... A moja waga dalej bez zmian więc spoko :p

Trasiu no i wszystkiego naj naj naj !! :* Pierwsze urodziny spędzone z dzidziolkiem, ja to miałam tydzień temu prawie :) Cudowne uczucie :)

reklama
oki Doggi dzięki, będę pisać:tak:
Mamusiu oby nas tam jutro porządnie przetrzepali i w piątek najpóźniej nasi mali mężczyźni byli już z nami.

Do góry