reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

trasia - wszystkiego dobrego mamusiu !! :D

i ja sie witam po cudownej nocce :) michał poszedł spać, a ja posiedziałam do 23 maly sie nie obudzic wiec poszłam spac i o 24.30 go nakarmiłam potem o 5 i terazo 8 30 :-) wyspaliśmy sie jak nigdy :-) rano nawet zdążyłam troszke poćwiczyć kręgoslup :-)

eh problem tylko z kupką bo od wczoraj od 23 nie było kupeczki i bida sie meczy zeby cos wypuścic.. poki co odstawie chyba ten espunisan moze to przez niego..

reklama
larvuniu moja też się pręży i kręci przy kupie i się wybudza i też chce potem przy mnie zasnąć,więc daje jej teraz smoka,bo nie chce jej uczyć,żeby przy cycku zasypiała

amam pytanie odnośnie witamin:jak dajecie ?ja dostałam Juvi K+D3 i mam to dawać do roku czasu po 2 krople.ma któraś z was to samo?

Trasia wszystkiego najlepszego kochana, dużo uśmiechu na twarzy, spełnienia najskrytszych marzeń oraz pociechy z Marysi:tak:

Ja dalej w dwupaku więc przeczucia Doggi co do 28-ego się nie sprawdziły, a szkoda:-(Od dwóch nocy łapią mnie skurcze i to bardzo mocna ale strasznie nieregularne co 2-3 godziny, więc może coś tam zaczyna się dziać. Najbardziej pasowałby mi piątek to w niedzielę bym wyszła do domu i w niedzielę teściowa przyjeżdża na dwa tygodnie więc akurat by było, ale wydaję mi się, że moje zachciewajki mają najmniej do powiedzenia:-)

HEJka!

Trasiu życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego, uśmiechu, pociechy z Marysi, dużo miłości i spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych :*

U nas dobrze...siedze sobie własnie na tarasie, Malwina śpi w wózeczku...moja pediatra powiedziałą że w tym okresie dziecko niech zamieszka na dworze...jak najwięcej przebywać z dzieckiem na podwórku...więc my się stosujemy i mieszkamy na tarasie...hehe....dobrze że mam takie warunki. Nocka też ok...dziewuszki powiedzcie mi śpicie z właczoną lampką czy z gaszoną...jakos tak dziwnie śię czuje jak zgaszę światło...mam stracha o Małą

kati Tobie też zyczę wszystkiego naj, czego sobie tylko zapragniesz i spełnienia marzeń, oraz pociechy z Mateuszka :*

Ostatnia edycja:
misia u nas na początku byla lampka w pokoju ale mały sie wkurzał że za jasno i teraz na noc świecimy w kuchni i jest taki półmrok u nas w sypialni :-) nawet lepiej bo trudno po ciemku przebrać małego :)

my dziś mamy przeboje z kupką.. nie chce wyjśc cholera od wczoraj od 23 :-( co robic?

Trasiu wszystkiego najlepszego! Taki bukiet mi pasuje do Ciebie:
Trasia.jpg :) Buziaki ode mnie i zięcia Twego przyszłego;))

Dziewczyny melduję się po badaniu i powiem Wam że chyba Wasze kciuki pomogły jestem szczęśliwa na maxa normalnie rozpływam się ze szczęścia, jutro mam się stawić na 9 rano w szpitalu i "postaramy się urodzić" jak to powiedziała moja położna, szyjki brak, główka nisko rozwarcie postąpiło ale nawet z tego wszystkiego nie wiem na ile, na a na ktg pisały się duże skurcze, aha i dostałam 2 czopki - 1 na noc a 2 na rano nazywają się scopolan, i chyba są do tyłka ale nie jestem pewna bo jak usłyszałam taką informację to później ciężko do mnie cokolwiek docierało :-D:-D:-D:-D:-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif