reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Mamuciucóreczki - wow no to nieźle, no to bidulka jesteś - tulę mocno :* liczę że dadzą Ci czas do poniedziałku by samo w końcu poszło, trzymam kciuki za magiczne ręce gina ;) a co do suwaczka to powiem Ci krok po kroku jak go zrobić ale proponuję Ci już byś przygotowała suwaczek z wiekiem dziecka bo to już bardziej aktualne niż data porodu :) jak już urodzisz to wstawisz:
wejdz na stronkę suwaczków - Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com - tam kliknij np. wiek dziecka i wybierz sobie tło które najbardziej Ci pasuje (zaznacz kropkę) a potem pojedz na sam dół i kliknij dalej, potem to samo ze wskazówką (zaznacz kropkę) i na dół pojedz klikając dalej, następnie pokarze Ci się tabelka tam wpiszesz datę urodzenia i tekst jaki będziesz chciała, możesz tez wkleić zdjęcie bąbla, jak już to wszystko zrobisz kliknij stwórz suwaczek i pokaże Ci się link który musisz skopiować.
Następnie wchodzisz na BB i klikasz w prawym górnym rogu "Panel kontrolny" i z lewej strony w "moich ustawieniach" znajdź "edytuj sygnaturę" tam wklejasz link który wcześniej stworzyłaś i skopiowałaś i klikasz "zapisz sygnaturę" . No i suwaczek gotowy :-)
mam nadzieję że pomogłam :tak::tak::tak:

reklama
A my wczoraj i dziś zaliczyliśmy kolejną wycieczkę. Wczoraj byliśmy w Ustroniu, organizują tam warsztaty skrzypcowe dla maluszków, są tam też moi uczniowie więc pojechaliśmy obejrzeć koncert. Marysi bardzo się podobało:) Dziś odwiedziliśmy prababcię i ciocię. Wszyscy zachwyceni:)

Mamusiu czerwcowa, mamusiu córeczki i Kuma - trzymam za was ogromne kciuki, żeby ta ciąża nie dała wam już długo popalić. Życzę wszystkim wam porodu dokłądnie jutro (moje urodziny:)

Doggi a po coż ty tak dużo tego mleka odciągasz??? Będziesz go miałą coraz więcej. Znam taką koleżankę, która odciągała i odciągała, a po trzech miesiącach wazyła 45 kg i przypominała wrak człowieka, bo odciągała zawsze do opróżnienia cyca i produkowała przez to coraz więcej mleka. Wylewała do zlewu 1,5l dziennie!

Aestima gratulacje dla pani magister:))

Dubeltówka - popukaj palcami w brzuchol, poświeć jej blisko skóry np latarką czy komórką robiąc kółka, zjedz coś słodkiego...
nie ma się co martwić mój Tymcio tez ma czasami dni leniuchowania po czym znowu jest ruchliwy, może akurat Asia ma dziś taki dzień

reklama
Do góry