reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Aha! Zapomniałam zapytać: co to jest badanie IP? Bo widzę że wiele z Was jak coś się zaczynało rozkręcać z porodem jechało na takie badanie...w necie nie mogę znaleźć co to jest. Czy to jest to samo co ktg?
Ps. idę robić sernik na zimno bo zaraz zwariuję od tego czekania:wściekła/y:

reklama
Aha! Zapomniałam zapytać: co to jest badanie IP? Bo widzę że wiele z Was jak coś się zaczynało rozkręcać z porodem jechało na takie badanie...w necie nie mogę znaleźć co to jest. Czy to jest to samo co ktg?
Ps. idę robić sernik na zimno bo zaraz zwariuję od tego czekania:wściekła/y:
IP-Izba Przyjec

Witajcie kochane,

ufff...odespałam dziś trochę, 7 godzin łącznie dała mi gwiazdolina pospać w nocy...
wczoraj mieliśmy maskarę, dobrze, że akurat męża w domu miałam bo by chyba wykitowała. Mała spała może ze 3h w dzień(drzemki 10-15 minutowe) a poza tym marudzenie albo płacz i cyc co 1,5-2h... nic nie mogłam wczoraj w domu zrobić...poza tym nasiliła jej się wysypka na policzkach, nie wiem sama co robić, chyba jutro do lekarza się wybierzemy...z dobrych rzeczy-załapała właśnie o co chodzi ze smokiem i doi go już elegancko, więc mój cycek nie służy już jako uspokajacz-psychicznie mi z tym lepiej, bo zdarzało mi się pół dnia w wywalonym cycem po domu chodzić...aż zaczęłam się zniechęcać do karmienia piersią...
ważyliśmy ją wczoraj, waży już 4420, czyli przybrała ponad 1100g of urodzenia, to chyba niezły wniki:tak:

dziewczyny mam pytanie: jakie leżaczki kupowałyście dla swoich dzieciaczków? i do jakiego wieku mozna dziecko w nich kłaść? mała w kołysce płacze, na łóżku płacze,moze by w takim leżaczku więcej widziała i nie płakała?
właśnie leży u mnie na kolanach, a ja zastanawiam się ile czasu będę pisać tego posta...ale zasypia, więc jest szansa, że za jednym razem wszystko napiszę

cinamon trzymam kciuki za Anulkę &&&&&&&&&& i podziwiam Twoje samozaparcie z karmieniem:tak: a męża masz super!!!
w sprawach żywieniowych ja jem: serki wiejskie, serki waniliowe, ser żółty, wędlinę drobiową i chudą wieprzową, dżem morelowy i brzoskwioniowy, szarlotkę, biszkopty, ciastka maślane, pomidora - max 2 plastry dziennie, banana. A na obiad schab duszony, pierś z kurczaka pieczoną/duszoną, nogi z kurczaka, rosół, krupnik, jarzynową. Nie zabielam żadnych zup, bo mała miała sensacje żołądkowe po śmietanie chyba. Mięso doprawiam solą, pieprzem i ziołami - szczególnie tymiankiem. Poza wodą piję sok
jabłkowy, bananowy albo kompot z jabłek.

Ostatnia edycja:
witam się i ja.. jak zawsze wypoczęta i szczęśliwa z powerem na kolejny dzien zmagan z wredzioszką ;)
cinamion i Ania dzielne moje kobitki !!

dubeltówka no kurde musi się coś ruszyc !! w koncu dzis 28 !! :D

witam Was dziewczyny

Mamusiacóreczki - już jestem!!! aż taki śpioszek ze mnie nie jest choć nie powiem czasem lubię sobie pospać, ja już po 1 śniadanku i wstępnym ogarnięciu chatki :)

Dubeltówka - nie martw się w końcu musi coś ruszyć, termin na jutro więc może jeszcze dziś coś pójdzie tak jak wywróżyła Ci Doggi ;)

reklama
Do góry