LuckyClover
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! Długo się nie odzywałam... widzę że nas sporo przybyło! Gratuluję nowym mamusiom i trzymam kciuki za testujące!
Ja mam to samo, właściwie jeszcze przed zrobionym testem prasowałam z mężem firanki i mówię: "Ale ta firanka śmierdzi..." Teraz mam to samo z innymi ciuchami, myślałam o zmianie zapachu płynu do płukania, ale jak sobie wąchnęłam przed wlaniem do pralki to mi ładnie pachnie Dopiero po praniu już nie... więc nie wiem o co chodzi
wiecie u mnie sie porobilo tak, ze mi wszystko smierdzi a najgozej moja szafa-nie moge normalnie jej otwierac. wczoraj postanowilam wszytko wyprac, szła pralka za pralka, kupilam plyn z nowym zapachem i co....po trzeciej pralce nawet ten nowy zapach mi smierdzial
Ja mam to samo, właściwie jeszcze przed zrobionym testem prasowałam z mężem firanki i mówię: "Ale ta firanka śmierdzi..." Teraz mam to samo z innymi ciuchami, myślałam o zmianie zapachu płynu do płukania, ale jak sobie wąchnęłam przed wlaniem do pralki to mi ładnie pachnie Dopiero po praniu już nie... więc nie wiem o co chodzi