reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Doggi sto lat sto latZobacz załącznik 366073

Zobacz załącznik 366073Zobacz załącznik 366074

Katamisz
dobrze że wypisałaś małą,zaoszczędziłaś sobie i jej niepotzrebnego stresu.
Ja chyba też nie mam co narzekać,mały je i śpi co prawda nieregularnie ale nie męczy mnie to wcale.Ostatniekarmienie jest między 22a23 i tak do około 2-3 budzi sie cycek i do 6 cycek i tak do 9 śpimy.
Problem jest tylko taki że w nocy zrezygnowałam z wsadzania go do jego łóżeczka,zdecydowanie lepiej śpi jak jest przy mnie.Mąż zakupił nam większe łożko ,znaczy szersze więc nie boję sie z nim spać.A w dzień jest mało aktywny,godzinka póltorej jest obudzony i idzie spać na następną godzinkę lub dwie więc mam też chwilkę dla siebie.

mamusia czerwcowa gratulacje dotrwania do terminu:-)Tobie i reszcie nierozpakowanych życzę szybkiego i lekkiego rozwiązania.

Kobitki dziękuję za życzenia :)

Dubeltówka najbardziej prawdopodobny termin to w takim razie ten 29 :) Te najwcześniejsze są najdokładniejsze :) Ale ja tam ci daje 28.06 nie wiem why, ale tak mi się z Tobą kojarzy 28 nie 29 :p :)

Doggi - nie masz za co przepraszać :) zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie ale ja tez się już powoli na lipiec nastawiłam wiec chyba nie będzie tak źle bycie ostatnią rozpakowaną, jutro idę do szpitala na badania i zobaczymy co tam się dowiem ciekawego, pewnie nic nowego ale się nie nastawiam na jakieś duże zmiany, no zobaczymy

reklama
Do góry