mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
aha fajna książka była też "nemezis" ale stanowczo odradzam na ciąże bo mega ryję beret, nie pamiętam tylko kto ją napisał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie mozna te krople kupic? ? ?
ja własnie nakarmilam malego z butli od razu kima na 102 wiec ide tez spać :-) mam czas do 3 w nocy :-) moze troszke dłużej bo cały dzień wojował
dobranoc WaM :-)[/QUOTE
Ironia te kropelki z czech lub niemiec. U nas w aptekach nie ma. Ja akurat mieszkam koło czeskiej granicy i mąż podjechał. Jak nie masz nikogo kto by ci przywiózł a byś potrzebowała to moge dokupić i dla ciebie. Napisz jak by co.
Dziewczyny ciesze sie, zetak wam sie wszystko układa u nas też lepiej.
Mumusiu i inne nie rozpakowane mamy ja nie miałam do końca żadnych objawów, dzień wcześniej latałam po sklepach a na drugi dzień w nocy mnie wzięło, wiec spoko mozecie sie zdziwic :-)