reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Larvunia obie stawiamy już na lipiec wczoraj śmiałyśmy się z Mamusią, że wchodząc co dzień na bb ciekawe jesteśmy czy się nawzajem "zastaniemy" Jeszcze mamy Dubeltówkę w swojej bandzie...z tym samym suwakiem
no dokładnie - Asinka też miała ten sam termin ale nas daleko w tyle zostawiała, ciekawa jestem jak Dubeltówka, mam nadzieję że da wcześniej znać jak się coś zacznie a nie jak już z Asieńką do domku wrócą
Marta6nz
Fanka BB :)
Larvunia to mnie zaskoczyłas... moj męzus sam sie zasmiał jaki ten swiat mały a no widzisz jak to czasem bywa a zaproszenie wysyłałysmy kiedys na fejsa jak sie bodajze Asinka pytała, która ma fejsa
poza tym Kochane to musze Wam powiedziec,ze nie mam kiedy posiedziec na BB bo maluch za dnia niespokojnie spi...ale wnocy daje nam odetchnąc z pokarmem u mnie jest tak,ze mam duzo,jak smietana taki ładny a maly nie chce ssać...po tym zapaleniu cos jakby sie oduczył i strasznie sie denerwuje...i jak mija kilka godzin od karmienia to daje mu sciagniete mleko w butli-polecam te buteleczki dr Browns'a bo maluch ssa jak piers i jest antykolkowa wiec za dnia co karmienei przystawiam ale jak juz to za dlugo trwa 30min-1h to butla...zobaczymy jak długo tak pociagniemy
poza tym Kochane to musze Wam powiedziec,ze nie mam kiedy posiedziec na BB bo maluch za dnia niespokojnie spi...ale wnocy daje nam odetchnąc z pokarmem u mnie jest tak,ze mam duzo,jak smietana taki ładny a maly nie chce ssać...po tym zapaleniu cos jakby sie oduczył i strasznie sie denerwuje...i jak mija kilka godzin od karmienia to daje mu sciagniete mleko w butli-polecam te buteleczki dr Browns'a bo maluch ssa jak piers i jest antykolkowa wiec za dnia co karmienei przystawiam ale jak juz to za dlugo trwa 30min-1h to butla...zobaczymy jak długo tak pociagniemy
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja dzisiaj zauważyłam zwiększone nasilenie wydzieliny i leciutkie pobolewanie brzuszka, ale już nawet nie zwracam na to uwagi
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Larvunia - he he 3 muszkieterów dobre
reklama
kurde a ja sie czaje czy budzic mala czy nie na kapiel... Kurde juz pozno a ona ciagle spi
edit:
dziewczyny spokojnych nocek a nierozpakowanym naszym muszkieterom akcji ;p
ide pomiziac Misiulke po policzku, moze ksiezniczka wstanie ;p
edit:
dziewczyny spokojnych nocek a nierozpakowanym naszym muszkieterom akcji ;p
ide pomiziac Misiulke po policzku, moze ksiezniczka wstanie ;p
Ostatnia edycja: