reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Antar - gratulacje :-)!!!!

Przy dwójce dzieci jest co robić, wiem coś o tym :-]
Czekam aż Maja się wybudzi, dajemy cyca i idziemy na spacer. Pogoda się poprawiła, trzeba wykorzystać :-)
Miłego dzionka Kochane :*

reklama
hejka
u mnie nadal cisza a widzę że nasze grono nierozpakowanych mocno się zwęziło (Antar nas opuściła) myślałam że mały zrobi tacie niespodziankę i wyjdzie dziś ale chyba jakoś niespecjalnie mu się chce ;) teściowie obstawiają jutro na Jana 24 czerwca a ja już obstawiam z mężem 7 lipca zobaczymy kto ma racją :D

miłego dzionka, kochane!
mały ma straszne ataki kolki, nie wyrabiam już, ledwo na oczy widzę... chcę odpocząć!!!
WSPOLCZUJE! bo wiem co przechodzisz... z Marcelkiem mialam tak odkad mlody skonczyl miesiac do pol roczka... od ok 17.00 do 24.00 potrafil plakac... U nas sprawdzil sie infacol. Ale zanim skaplam sie jak dziala to mlody pol roczku skonczyl :confused2: Bo to jak juz raz podasz i malemu przejdzie trzeba caly czas podawac a ja przerywalam bo myslalam ze juz nie trzeba ze nei ma kolek. A to trzeba do pol roczku juz podawac... niestety.

Dzięki dziewczyny. Z jednej strony fajnie mieć takie spokojne dziecko, ale z drugiej powinna być częściej karmiona i boję się, że przez to może źle przybierać, albo co. Niestety teraz weekend więc nic nie zrobimy. W poniedziałek mam zamiar przejść się do pediatry.

Antar, gratulacje :)

Mamusia, jeszcze kilka dni przed Tobą, mam nadzieję, że nie będziesz musiała się kisić i dzidzia wyskoczy w terminie :) Mój D. ciągle mi gadał, że urodzę dzień po terminie (jak synka) i miał rację skubany ;)
U mnie też BB jakoś dziwnie chodzi, i jakaś rozdzielczość zmieniona. Może coś robią.

Witam :-)
My się właśnie cycujemy :-D więc wstąpiłam do Was... Wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacer. Mały zrobił furorę :-) Dzisiaj też się wybieramy na spacerek, ale już dłuższy, bo zostaniemy u teściów na noc. A jutro czeka nas wizyta położnej. Zobaczymy co Nam powie.
Widzę, że już niewiele nierozpakowanych dziewczyn zostało...
Mamusiu trzymam cały czas za Was kciuki. Już i tak coraz bliżej terminu :*:*
U mnie się BB normalnie wgrywa, ale wygląd jest inny.

reklama
Blusia, Asinka - dziękuje Wam bardzo kochane jesteście ;)

ja chyba jednak przenoszę do lipca chyba że weźmie mnie z zaskoczenia i tak haziaaaaa pójdzie pędem, dobrze że upałów nie ma więc nie jest aż tak źle, ja staram się nie nakręcać i szukam dobrej strony w tym czekaniu np staram się odpoczywać na zapas i relaksować na maksa, chociaż tyle mi zostało

Do góry