reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

tak Dubeltówka datowo tak samo jak my ale ostatnio jak była to pisała że się raczej nie pojawi na BB puki coś u niej się nie ruszy i jak na razie dotrzymuje słowa no ale mogłaby czasem wpaść się przywitać, napisać co u niej no chyba że coś u niej się ruszyło bo to nigdy nie wiadomo

reklama
Ahmmmm czyli nic nie wiemy. Tak, Asinka zostawiła nas na pastwę losu ;) Pozostaje nam tylko wybaczyć ;) Ciekawa jestem, która z nas pierwsza się rozpakuje... staram się chociaż raz dziennie tu zajrzeć i zawsze zastanawiam się czy jeszcze Cię "zastanę" ;)

Ja jestem z Wami duchem i czytam na bieżąco:-) U mnie bez zmian, cisza.........Dziś moja Emilka kończy trzy latka więc cały dzień w kuchni spędziłam sprzątałam i gotowałam bo za chwilkę goście przyjdą, może po takim wysiłku coś się ruszy choć szczerze wątpie:wściekła/y: Szczerze to ma lekkiego doła przez tą ciążę, wszyscy mi mówili, że urodzę wcześniej i ja uwierzyłam i teraz każdy dzień jest dla mnie męczarnią psychiczną. Mąż musi się z pracy zwalniać bo ja całymi dniami siedze i beczę z niemocy, dlatego ucichłam na forum co by złej atmosfery nie wprowadzać, ale obiecuję, że jak coś się ruszy to na pewno dam znać......buziole

ooo jesteś Izuńka (Dubeltówka) z nami - fajnie że się odezwałaś, jak widzisz myślałyśmy tu o Tobie, nie martw się mi też wszyscy mówili że będzie przed czasem a tu synek niespodziankę robi i dalej w brzuszku chce mu się siedzieć, wszystkiego najlepszego dla Twojej Emilki, buziaczki dla Was i miłej imprezki życzę :*

Ostatnia edycja:
No to mamy nasz trójkąt w komplecie :) Hej Dubeltówka :) Mamusia nie mam z nikim kontaktu z forum, ale chętnie wymienię się z Tobą numerem tel. - już piszę na pw, a Ty puść mi strzałkę.
Ps: właśnie wróciliśmy z Biedronki i za namową dziewczyn kupiliśmy pieluszki Dada-przetestujemy :)

Evka - pieluszki dada biedronkowe podobno rewelka, moja sis stosowała u swojej córy i mówi że tak się poprawiły że są niemal jak pampersy ale cena przeszło 2 razy mniejsza, też zapas kupiłam no a jeszcze moi rodzice i teście dokupowali więc starczy mi chyba na cały miesiąc :D

Ostatnia edycja:
Dubeltówka...całuski urodzinowe dla twojej córeczki...która jest prześliczna...ciągle lookam na Waszą galerie na fejsie i zachwycam się Twoim aniołkiem :*
a Tobie życzę szybkiego rozpakowania...już bliżej niż dalej...zawsze to jakieś pocieszenie :*

reklama
Gdyby nie dziewczyny z forum, nie wpadłabym na to, że te pieluszki mogą być takie fajne. No i ta cena...zobaczymy. Zapas jest :) Do jutra...odezwę się na pewno.

Do góry