reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzień dobry :)

U nas kolejna nocka cacy :)
Zaraz będę robić zupkę wg przepisu Misialiny tą z mięskiem mielonym, narobiłaś mi smaka kochana i pognałam dziś z rana męża do sklepu :)

Przede wszystkim - Doggi ogromne gratulacje!!!!!!! Nareszcie się doczekałaś :) Wszystkiego najlepszego !!!!

Marta24 mi nie wiedzieć czemu w ogóle do głowy nie przyszło że dopadnie mnie ten baby blues, no bo i dlaczego... było to dla mnie całkowicie niezrozumiałe że można tak siedzieć i ryczeć bez powodu... jak czytałam gdy cinamon pisała o dołku po cc i jak nie mogła sobie poradzić z tym że nie urodziła synka samodzielnie to rozumiałam te odczucia ale też czułam że ja w takiej sytuacji nie miałabym problemu, bo może to zabrzmi źle i samolubnie ale dla mnie sposób w jaki urodzi się moje dziecko był mniej istotny niż strach przed bólem porodu, cięciem i szyciem krocza... ale jak już następnego dnia po porodzie zaczęłam ryczeć to już dotarło do mnie co się dzieje...

Zeberko ja też nie miałam pojęcia o tych plasterkach, mało tego, jak mi pierwszy raz zaproponowali to powiedziałam że nie chcę, zgrywałam twardzielkę ale jednak nie dałam rady i plasterek zadziałał :)

agatkaT a co mówi lekarz? wyznaczył Ci jakiś termin czy masz tak czekać ?

Blusia życzę aby zwolnienie od ogólnego nie było potrzebne :)

Asinka, Mamusia może to już Wasz czas i stąd te objawy?? :)

Silva witaj!!! Bardzo szybko Was wypuścili, super !

Misialina gratuluję udanej wizyty i samych dobrych wiadomości :) a pytałaś może lekarza o to odginanie główki? Ja nie chcę popadać w paranoję ale jakbyś się dowiedziała czegoś w tym temacie to daj znać

traschka wcale Ci się nie dziwię że goście Ci teraz nie w głowie, to normalne, ja mam tak samo, jedyną osobą spoza domowników jaką teraz toleruję jest moja mama która wpada codziennie po pracy i nam pomaga troszkę. Dzisiaj ma natomiast przyjść wujek z ciocią i od rana jestem już rozdrażniona tą wizytą...

ale mnie Teściowa wkurwiła!!!!!!!! normalnie aż siedzę i ryczę... co te hormony ze mną robią!!!

Ja powiesiłam pranie a ona mi ***** w piecu rozpala, żeby była woda ciepła- o godz 15, jak na dworze jest 30 st.

Co za złośliwa stara jędza!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:

Ja już dłużej nie wytrzymam... okna umyłam- czekam na efekty.

Normalnie czuje, że wszyscy są przeciwko mnie... nawet moje nienarodzone dziecko!!!!!!! :-:)zawstydzona/y:

musiałam się Wam wypisać... wygadać...

i duuuuuuupa powolutku skurcze maleją a już tak ładnie się zapowiadało....:wściekła/y:
AgataT - nie martw się z teściami to tak bywa - różnie niestety, a swoją drogą jak na razie te przekazywanie Twoich wiadomości przeze mnie na BB jest jak najbardziej aktualne - ja jestem bardzo chętna do pomocy ;-)

kurcze i u mnie to samo- znowu skurcze rozkręcają się na maksa, brzuch twardnieje jak diabli no i mam go tak nisko że normalnie na kolanach :shocked2: sama nie iem co się dzieje, mój M remoncik w mieszkanku dalej robi coś tam dłubie i tylko dzwoni co chwilę i pyta jak ja się czuję wiadomo że wolałabym mieć go przy sobie ale jak znowu mi te silne skurczybyki zaczną maleć to nie chce go niepotrzebnie fatygować...kurde nie potrzebnie się wkręciłam jeszcze bardziej, może za bardzo bagatelizuję sprawę ale boli porządnie :eek:

reklama
Do góry