reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
I co asinka85? Co powiedział gin? Ja też mam taki śluz brązowy, ale to na pewno po wczorajszym badaniu ginekologicznym (to już nie pierwszy raz), z tym że nie ma go aż tak dużo żeby tyle wkładek poszło.
Co do czopa to jak rodziłam pierwszy raz odszedł dopiero na porodówce i wyglądał jak przejrzysta galareta z takimi jakby żyłkami krwi. Pamiętam że jak wariatka wystraszyłam się że mi pępowina wypadła (bo niby skąd miałam wtedy wiedzieć jak pępowina wygląda:eek:)

super ze doggi sie doczekała !!

mi wczoraj mąz zrobił prezent i spałam od 23-5 ;-) przeszczęśliwa byłam tylko cycki troche bolały :-) a w dzien spałam jeszcze 3 godzinki z młodym :-)

ciekawe jak dzisiejsza noc nam przebiegnie :-) codziennie to jak loteria :)

Asinka nie wolno się wpychać w kolejke!!!!!!!! Teraz miała być moja kolej!!! Ale tak poważnie Kochana 3mam &, żebyś jeszcze dziś tuliła Młodego w ramionach!!!

Mamusia przecież to Ty miałaś przekazywać wiadomości ode mnie z porodówki! A nie na odwrót!!! ;-) mam nadzieje, że skurcze będą regularne i też zobaczysz dziś Tymonka.

Kurde Laski czy to znaczy, że będę ostatnią ciężarną Czerwcówką??????!!!!!!!!! :szok::shocked2::confused2:

Agatka, nie będziesz, ja się będę kulać do końca czerwca chyba :( Buuuuuu

Asinka, powodzenia kochana, trzymam kciuki za rozwój akcji :)

reklama
Asinka ja wczoraj zmolestowałam mojego Męża 3 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i NIC!
codziennie robię przysiady, wczoraj posprzątałam...

Sutki mnie za bardzo bolą, żeby je molestować.

Dobra w takim razie idę myć okna- kurde Antek bez żartów... Nie chcę być ostatnia!
Chociaż przypomniało mi się: "ostatni będą pierwszymi"... Tylko w czym?!

Nawet zaczęłam "grozić" Młodemu, że policzymy się jak wyjdzie... Że ma przestać mnie tak męczyć...
Ale nic na niego nie działa... ehhh
Moja MACICA jest zbyt gościnna :-D

Do góry