reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej hej, witamy się w domku:) Wyszliśmy wczoraj o 22:) Nocka ok. Karmionko o 3:00 a potem pobudka o 7:00 więc jak na pierwszą noc w domciu to miło. Karmię jeszcze nieudolnie, ale rokręcam się! Będę starał się zaglądać, ale potrzebuję kilku dni na poznanie Szymka więc pewnie nie będę na bieżąco. Całuję Was:****

Hejo! my wróciliśmy z pierwszego badania u pediatry...Truskaweczka zdrowa jak ryba, waży 3780 g więc przybrała super...i 1 cm urosła (57cm)...jesteśmy przeszczęśliwi...po południu jedziemy na kolejną wycieczkę...tym razem na bioderka.

Doggi nareszcie masz to za sobą...gratulacje...a Oleńka śliczna! i wcale nie taka duża jak się obawiałaś

Nie wiem czy to czop, ale raczej nie, bo czop to był taki gęsty i zbity, a to jest taki normalny śluz, ale strasznie dużo go... faktycznie schodzi mi teraz wkładka na godz. I jeszcze jakieś mocne, nieregularne skurcze się zaczynają. A poszłam tylko na spacer do sklepu.

jaki tu dziś spokój:)
Ogromne gratulacje dla Doggi! Ale się cieszę, biedna dla niej wspomnienie ciaży to będzie makabra. DObrze, że Oleńka jest już na swiecie!

Do mnie zaraz wpada koleżanka, mam nadzieję, że nie będzie długo... niezbyt to grzeczne ale jakoś nie mam ochoty na dłuższe zabawianie gości. Marysia zamiast przedpołudniowej 3-godzinnej drzemki spała tylko pół godzinki więc mam spore zaległości w praniu i porządkach.

asinka dziekuje Ci za checi pomocy przy tabelce :tak: Kochana jestes, ja jakos nie mam natchnienia i czasu na nia. No nie potrafie sie zorganizowac a jak mam juz czas to taaaaak mi sie neichce ze szok :sorry:

asinka mi sie wydaje ze to czop. Mi tez sie cos saczylo i myslalam ze to moze wody bo bylo rzadkie takie jakies, ale powiedzialy mi na porodowce ze to czop :tak:

Larvunia nie ma za co :-) Cieszę się, że mogę pomóc, a dla mnie taka robota, to czysta przyjemność...
Mówisz, że to czop :confused: Wcześniej mi odchodził, ale to była taka galareta i to raz na dzień się zdarzyło, a teraz cały czas coś się leje. A ile dni później urodziłaś??

właśnie wróciłam ze sklepów - kupiłam pieluszki dada w biedronce 2 (3-6kg) za jedynie 19 zł paczka więc wzięłam 2 ostatnie, oddałam też dzić wymaz na paciorkowca i zapłaciłam 53 zł :szok: masakra wyniki będą dopiero we wtorek a powiem Wam że po tej dzisiejszej wędrówce dostałam silnych skurczy :) na razie się obserwuję.

reklama
Wróciłam :) Byłam u ogólnego, na szczęście lekarz jest spoko i powiedział, że bez problemu wypisze dalsze l4. Także w poniedziałek już jestem zapisana do niego w razie gdyby nic nie ruszyło.
Zaszłam sobie do lumpka, kupiłam dla Jasia kilka koszulek na lato, jeden łaszek dla małej i męża. Dla siebie nie kupuję, bo się nie opłaca ;)
No i właśnie przed chwilą wypiłam łyżkę oleju rycynowego. Hehe, ciekawe jaki da efekt ;)

Idę robić naleśniki :)

Do góry