reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Blusia - wow to pięknie, mam nadzieję że się utrzyma bo u mnie to tak średnio

mam teraz skurcze co 6 minut potem co 7 i co 5 minut nie wiem już jak mam na to patrzeć - oszaleje zaraz :eek::eek::eek: jak ma się ruszyć to niech się zaczyna a jak nie to niech przestanie w diabły a nie tylko nadzieję robi :confused2::-(

Mamusia i jak tamsytuacja? Nie chcę Cię "pocieszać" ale ja mam codziennie tę nadzieję, bo te braxtonypotrafią wymęczyć niemiłosiernie i bywają bardzo bolesne, ale brak im regularności i wzmacniania się w czasie i cholerności przechodzą po kąpieli:(((

Ja zmykam pod prysznic. Skurcze tak od 2 do 5 minut, coraz mocniejsze. A to coś co wylatuje to taki rzadki śluz zabarwiony na różowo. Zobaczymy czy przejdą po prysznicu :)

no właśnie niestety skurcze osłabły po kąpieli ale nie przeszły całkowicie więc to chyba tylko zapowiedz ale jeszcze liczę odległości łudząc się że może coś w nocy pójdzie, jak pochodziłam trochę to poczułam mega mokro na wkładce a jak zajrzałam to taką wydzielinę rzadką miałam przed kąpielą, teraz zmieniłam wkładkę i czekam

mam coś takiego Blusia jak Ty ale nie mam tego tak mocno krwią zabarwionego, może odrobinkę różowiutkie ale nie jakoś krwiście

Blusia - trzymam kciuki &&&&&&& jak coś to pisz nawet w środku nocy bo ja i tak pewnie spać za szybko nie będę

U mnie jak wody poszly, to na poczatku byly rozowe, wiec trzymam kciuki. Wody jak juz naprawde odchodza to nie mozna ich pomylic, niesamowita ilosc wyplywa. Podpaska starczala mi na kilka minut, wiec siedzialam na reczniku lub na kibelku. Oby was wzielo tej nocy, w koncu ksiezyc jeszcze dziala :-D

reklama
Do góry