reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Katamisz, a Ty w końcu rodziłaś u siebie czy pojechałaś do tej kliniki, bo ja się trochę zamotałam :zawstydzona/y:
No i jeszcze raz gratuluję córci, w końcu się doczekałaś :)

reklama
hejka
ja dziś troszkę później zaglądam do u nas nie było prądu od rana, u mnie bez zmian skurczy brak choć brzuch pobolewa jak na porządny okres i tak całą noc, ale takie są uroki ciąży, no zobaczymy 15 już jutro moja wizyta o 10 ale zaraz po badaniu mogę jak dla mnie już rodzić no w końcu ta pełnia musi coś zdziałać

a ja nie wytrzymalam wczoraj i zjadlam 4 truskawki... dzis efektow szalenstw moich nie ma puki co, mloda pogodna.. i oby nie bylo :sorry2: Do tygodnia moze cos wyjsc co nie....

reklama
Haha a tu wojna, jak o stołki :-D Nigdy nie wiadomo, na którą przyjdzie kolej... A co ma powiedzieć Andariel czy Aestima?? One rozpakowały się jako pierwsze, a wcale na kolejce nie były...:-p

Do góry