reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Katamisz, a Ty w końcu rodziłaś u siebie czy pojechałaś do tej kliniki, bo ja się trochę zamotałam :zawstydzona/y:
No i jeszcze raz gratuluję córci, w końcu się doczekałaś :)

reklama
hejka
ja dziś troszkę później zaglądam do u nas nie było prądu od rana, u mnie bez zmian skurczy brak choć brzuch pobolewa jak na porządny okres i tak całą noc, ale takie są uroki ciąży, no zobaczymy 15 już jutro moja wizyta o 10 ale zaraz po badaniu mogę jak dla mnie już rodzić no w końcu ta pełnia musi coś zdziałać

a ja nie wytrzymalam wczoraj i zjadlam 4 truskawki... dzis efektow szalenstw moich nie ma puki co, mloda pogodna.. i oby nie bylo :sorry2: Do tygodnia moze cos wyjsc co nie....

reklama
Haha a tu wojna, jak o stołki :-D Nigdy nie wiadomo, na którą przyjdzie kolej... A co ma powiedzieć Andariel czy Aestima?? One rozpakowały się jako pierwsze, a wcale na kolejce nie były...:-p

Do góry