reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
hejka
ja dziś troszkę później zaglądam do u nas nie było prądu od rana, u mnie bez zmian skurczy brak choć brzuch pobolewa jak na porządny okres i tak całą noc, ale takie są uroki ciąży, no zobaczymy 15 już jutro moja wizyta o 10 ale zaraz po badaniu mogę jak dla mnie już rodzić no w końcu ta pełnia musi coś zdziałać
ja dziś troszkę później zaglądam do u nas nie było prądu od rana, u mnie bez zmian skurczy brak choć brzuch pobolewa jak na porządny okres i tak całą noc, ale takie są uroki ciąży, no zobaczymy 15 już jutro moja wizyta o 10 ale zaraz po badaniu mogę jak dla mnie już rodzić no w końcu ta pełnia musi coś zdziałać
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dobra nie ma sprawy to ja poczekam na Was ale zaraz potem śmigam ja :-):-):-)
Oj oj Blusia nieładnie tak pchać się w kolejkę!Mamusia, my z Doggi się pierwsze w kolejce ustawiłyśmy, więc proszę nie szaleć
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
A ja spokojnie poczekam na swoją kolej i będę rozkoszować się błogą ciszą
A są jakieś nagrody pocieszenia za zamknięcie czerwcowej listy, jakoś lepiej by mi się czekało
A są jakieś nagrody pocieszenia za zamknięcie czerwcowej listy, jakoś lepiej by mi się czekało
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Haha a tu wojna, jak o stołki Nigdy nie wiadomo, na którą przyjdzie kolej... A co ma powiedzieć Andariel czy Aestima?? One rozpakowały się jako pierwsze, a wcale na kolejce nie były...