reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
no dobra to w takim razie ja nie będę się wpychać spokojnie poczekam jeszcze te 2 tygodnie a potem to będę z tym wpychaniem bezlitosna :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
CZEŚĆ MAMUSIE!
Ale jestem dziś śpiąca!!! Polozyłam Julinkę i drzemalam chwilę, czekając na info od Dzastiny. I mamy na świecie kolejnego chłopczyka!!!
Za godzinkę pójdę a Małą na spacer i muszę coś na obiad kupić na jutro. Już mam dosyć jedzenia gotowanego mięsa, marchewki i sałaty i ziemniaków! A najbardziej brakuje mi truskawek!!! I oczywiście innych owoców też, bo jem jak na razie tylko jabłka.
Muszę się wam pochwalić...Julinka już bez pępuszka!!!! Odpadł wczoraj!
Ale jestem dziś śpiąca!!! Polozyłam Julinkę i drzemalam chwilę, czekając na info od Dzastiny. I mamy na świecie kolejnego chłopczyka!!!
Za godzinkę pójdę a Małą na spacer i muszę coś na obiad kupić na jutro. Już mam dosyć jedzenia gotowanego mięsa, marchewki i sałaty i ziemniaków! A najbardziej brakuje mi truskawek!!! I oczywiście innych owoców też, bo jem jak na razie tylko jabłka.
Muszę się wam pochwalić...Julinka już bez pępuszka!!!! Odpadł wczoraj!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Mamusia my to nie będziemy miały być dla kogo bezlitosne A po drugie, Doggi Wy jesteście już poza kolejką, bo Wasza szansa minęła ;-)
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Wiem, wiem... Przecież żartuję :-) Już tyle rozpakowanych wokół Nas, że każda by chciała jak najszybciej...