reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

doggi ja ci kiedys krzywde zrobie... my tu bezczekoladowe i bez truskakowe a ty takie cuda bedziesz tworzyc?!! dupsko ci spiore !!

u nas dzis na obiad kompozycja własna.. kurczak mielony zmieszanyz gotowanym ryzem koperkiem i klopsiki z tego, plus ziemniaczki i pomysle nad jakas surówka? ;-)

reklama
asinka ja cisnienie zawsze niskie miałam, jak dobijałam do 120/70 byl szal... a tak mam około 105/60.... tylko wczoraj masacra bo ciśniene miałam 130/78 aż !! mega wysokie jak na mnie !!! Nigdy w zyciu takiego nie miałam... ale to chyba z tej wściekłości ze nie rodzę :p
Doggi!
Podwyższone ciśnienie to zapowiedź porodu!

doggi -kobieto ja czasami tesknie za ciązą mowie ci .. mozna było wszystko robic co sie chce i jak sie chce i zaden mały terrorysta z kupką w pieluszce tobą nie żądzil :)

chyba rzeczywiscie wczoraj byl jakis zly dzien bo Beniamin dzis juz jest spokojny i śpi jak kamień..dwie rączki złozone jak stary chlop i pod głową hehe :)))

ironia ja już nie raz powatarzałam mojemu mężowi, że jak kiedykolwiek powiem że tęsknie za ciążą o żeby mi zaje.bał :D tak z całej epy :D

Witam się z Wami kochane.Co prawda jeszcze ze szpitala piszę ale dzisiaj wieczorem wracamy do domu.Bardzo dziękuję wszystkim za zaciśnięte kciuki:)Gratuluję nowym upieczonym mamusiom a tym co jeszcze są zapakowane przesyłam troszkę cierpliwości.
Choć jestem najszczęśliwsza na świecie ,że mam już swoje dzieciątko to powiem Wam ,że brzuszka już nie mam prawie w ogóle i tylko ból pozostał po nacięciu.No i problem z sutkami straszny bo bolą niesamowicie!!Ale czego my mamy nie zrobiłybyśmy dla swoich maleństw.

Dzisiaj już raczej nie nadrobię wątków bo nie mam jak ale po powrocie do domku postaram się w miarę możliwości ponadrabiać:)

A i dzięki dziewczynki za sms-y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Całuję Was mocno i miłego dnia wszystkim życzę:*

reklama
Baśka, ja piję 1-2 razy dziennie, jak mi się chce i przypomni. Nie wierzę w jakiejś jej cudowne działanie, nie wiem czy zgładzona szyjka i rozwarcie to jej zasługa. Ale mogłaby jeszcze spowodować opadnięcie brzucha i skurcze ;)

Pranie wywiesiłam, zupę wstawiłam, właśnie pyrka na kuchence. Idę zaraz poprasować :)

Łeee jeśli podwyższone ciśnienie to oznaka porodu to ja nigdy nie urodzę :baffled:

Do góry