reklama
gUpi mój stary !!!!! Mam silną depresję... a on tego nie rozumie !! łeb mnie coraz bardziej boli, oko mnie napierdziela prawe, prawa dziurka w nosie mi sie tez coś popsuła i mnie w srodku napierdziela tak ze oddychac nie moge przez nią (jakies naczynko mi pękło chyba bo mi krew leciała z tej dziurki dzis i od tej pory boli) i jestem załamana... i stary przyjechał i mówi mi że idzie posprzatac sobie w aucie a ja "miauuuuuu, jestem nieszczęśliwa, spędź troche czasu ze mna bo albo plejka albo auto" a on "no mała syf jest musze posprzatac" no to mowie ok... sprzata sprzata i przyłazi ja cala zadowolona ze wreszcie cos porobimy a ten ze na stacje jedzie bo odkurzacz sie zepsuł a musi odkurzc i bedzie za poł godziny i potem umyje tylko auto i jest cały mój... to mu powiedziałam że nie chce go znac i ma spadac na drzewo i znajde se lepszego i fajniejszego męża, który doceni cudo żonę !! pffff i zaczął się śmiac.. to już w ogole się obraziłam... typowy facecki palant !! czy on nie kuma ze zaraz skończa sie piekne chwile we dwoje? i będą TYLKO we troje, IDIOTTTTTTT !! grrrrrr
nutria
Mama X 2009
Hejka
Ja tylko na sekundkę - chcę powiedzieć, ze byłam dziś u Silvy i Szymonka No i muszę Wam nakablować, że:
1. Maluch jest PRZESŁODZIASZNY no i kawał chłopa z niego i w ogóle nie poplamiony ani nie pomarszczony.. od razu śliczna buźka... szczęściara
2. Silva wygląda kwitnąco.. jakby rodziła co najmniej tydzień temu.. ;-) ot po postu Piękna i uśmiechnięta mama
Ogólnie bardzo miło i radośnie tam u nich Co prawda Silva się skarżyła, że maluch jest niejadek, bo nie chciał się przyssać, ale mam nadzieję, ze mu dziś przejdzie, że w końcu zgłodnieje. Tak czy siak - kciukasy zaciśnięte&&&&
Ja tylko na sekundkę - chcę powiedzieć, ze byłam dziś u Silvy i Szymonka No i muszę Wam nakablować, że:
1. Maluch jest PRZESŁODZIASZNY no i kawał chłopa z niego i w ogóle nie poplamiony ani nie pomarszczony.. od razu śliczna buźka... szczęściara
2. Silva wygląda kwitnąco.. jakby rodziła co najmniej tydzień temu.. ;-) ot po postu Piękna i uśmiechnięta mama
Ogólnie bardzo miło i radośnie tam u nich Co prawda Silva się skarżyła, że maluch jest niejadek, bo nie chciał się przyssać, ale mam nadzieję, ze mu dziś przejdzie, że w końcu zgłodnieje. Tak czy siak - kciukasy zaciśnięte&&&&
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja się zbieram. Muszę nakarmić głodnego Mężczyznę :-) później zbieramy się do Bielska na jakieś zakupy... Może w końcu kupię sobie Blender albo jakiegoś robota :-) A na końcu czeka mnie lekarz i najważniejsze wiadomości dnia!! Trzymajcie kciuki :*
Do później albo do jutra.
Miłego dnia wszystkim życzę!!
Do później albo do jutra.
Miłego dnia wszystkim życzę!!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asinka - trzymam kciuki za wizytę, daj znać jak tam sytuacja wygląda, czekam z niecierpliwością, no i miłych zakupów życzę :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a ja się zbieram pomalutku zjem obiadek i lecimy tapety oglądać do przedpokoju, może się coś wybierze
Ankieta farbowanie włosów - znajome
biore udział w kampani farby wellaton jesli chcecie tez wysylam linka :-)
biore udział w kampani farby wellaton jesli chcecie tez wysylam linka :-)
katamisz
Fanka BB :)
Blusiu rodziłam w Bielsku Białej i tu jeszcze jestesmyCzekamy z małą na mojego męża i synka którzy są w drodze do nasA tak w ogóle to polecam tę klinikę prywatną w Bielsku.Wszystko na bardzo wysokim poziomie , jedna opłata stała którą się płaci bez względu czy cięcie czy SN to 490 zł.Położne i lekarze przemili i nie robią przeszkód jak kobieta uprze się na CC choć nie ma wskazań.Ogólnie jestem bardzo mile rozczarowana ,że takie miejsca istnieją.
A ja dzisiaj zmagam się z krwawiącymi sutkamiCo to za ból....buuuuuuuuuu.Mała strasznie mocno ciągnie a w piersi nie wiele jest na dzień dzisiejszy.No ale czekamy na nawał...jutro lub pojutrze już mleko będzie to walka się zacznie.
A ja dzisiaj zmagam się z krwawiącymi sutkamiCo to za ból....buuuuuuuuuu.Mała strasznie mocno ciągnie a w piersi nie wiele jest na dzień dzisiejszy.No ale czekamy na nawał...jutro lub pojutrze już mleko będzie to walka się zacznie.
traschka
Mama Marysi
Dziewczynki nie nadrobię co u was, tylko pobieżnie przeczytałam ostatnie posty.
Bylismy dziś po raz pierwszy u lekarza i Marysia przytyła już 300g! Mały głodomorek jak widać dość efektywnie ciągnie cyca. Teraz spi i ja pewnie zaraz padnę obok niej.
Katamisz cieszę się ogromnie, że jesteś zadowolona z kliniki! Wiadomo kiedy wychodzisz? Gdybym jeszcze była w dwupaku na pewno bym cię odwiedziła
Doris gratuluję odpadniętego pepuszka! I zazdroszczę A na obiad polecam kurczaka duszonego w jabłkach z brązowym ryżem. Pychotka!
Bylismy dziś po raz pierwszy u lekarza i Marysia przytyła już 300g! Mały głodomorek jak widać dość efektywnie ciągnie cyca. Teraz spi i ja pewnie zaraz padnę obok niej.
Katamisz cieszę się ogromnie, że jesteś zadowolona z kliniki! Wiadomo kiedy wychodzisz? Gdybym jeszcze była w dwupaku na pewno bym cię odwiedziła
Doris gratuluję odpadniętego pepuszka! I zazdroszczę A na obiad polecam kurczaka duszonego w jabłkach z brązowym ryżem. Pychotka!
reklama
katamisz
Fanka BB :)
Dziewczynki nie nadrobię co u was, tylko pobieżnie przeczytałam ostatnie posty.
Cześć Trasiu.Dziękuję:* Dzisiaj wracamy do domu.Czekam na męża i synka
Kurcze martwi mnie jednak sprawa meldunku teraz...bo chyba będę tu musiała przyjechać albo męża wysłać do USC żeby zameldował małą...nie wiecie jak to jest??Czy nie można tego zrobić jakoś przez internet??