reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Kurcze w tej ciąży, to mnie wszystkie dolegliwości łapią, których wcześniej nie miałam :-( Masakra... Jeszcze ciśnienie mam takie niskie - 116/64 przy moim nadciśnieniu.
Witaj Justynka1!! Dobrze Cię widzieć, po długiej nieobecności :-)
Witaj Justynka1!! Dobrze Cię widzieć, po długiej nieobecności :-)
dubeltówko kochana, nie dość że choruśka to jescze w ciąży, organizm osłabiony, dlatego się z ciebie leje... ja kurcze spocona jestem po założeniu jednego sandałka jest co prawda cieplej u nas (choc ostatio ochlodzilo sie na szczęście ) ale nawet wiatrak nie pomaga.. a mąż śpi pod kołdrą a ja PŁONĘ
asinka ja cisnienie zawsze niskie miałam, jak dobijałam do 120/70 byl szal... a tak mam około 105/60.... tylko wczoraj masacra bo ciśniene miałam 130/78 aż !! mega wysokie jak na mnie !!! Nigdy w zyciu takiego nie miałam... ale to chyba z tej wściekłości ze nie rodzę
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
No to własnie u mnie to samo, Darek obwinięty kołdrą tylko nos wystaje a ja tylko w majciochach i staniku i mokra....ech na trzecią ciążę już chyba się nie zdecyduję;-)
asinka85
Właśnie wszamałam truskawy ze śmietaną :-) Sz.kupił cały koszyk wczoraj :-) Powiedział, że musi dbać o nas, żebyśmy się dobrze odżywiali... Uwielbiam Go!!
asinka85
Dubeltówka mi to ostatnio zimno cały czas... Normalnie aż mam dreszcze :-( Gorączki nie mam, więc nie wiem co się dzieje...
Justynka, super, że u Was dobrze i remont coraz bardziej do przodu się posuwa
Dubeltówka, u mnie to samo. Mój D. przykryty pod sam nos, a ja praktycznie przez całą noc odkryta. Teraz też tylko w gatkach i koszulce D. siedzę
Asinka, a ja właśnie popijam herbatkę malinową A truskawy czekają w lodówce Wczoraj na noc się nażarłam z jogurtem naturalnym i cukrem. Pycha
Współczuję bólu głowy, u mnie póki co cisza, ale wcale za tym nie tęsknię.
Właśnie zdjęłam pościel i pralkę wstawiłam. I co. I już się cała zmachałam :/
Dubeltówka, u mnie to samo. Mój D. przykryty pod sam nos, a ja praktycznie przez całą noc odkryta. Teraz też tylko w gatkach i koszulce D. siedzę
Asinka, a ja właśnie popijam herbatkę malinową A truskawy czekają w lodówce Wczoraj na noc się nażarłam z jogurtem naturalnym i cukrem. Pycha
Współczuję bólu głowy, u mnie póki co cisza, ale wcale za tym nie tęsknię.
Właśnie zdjęłam pościel i pralkę wstawiłam. I co. I już się cała zmachałam :/
reklama
dubeltówka święte słowa Ja na drugą już się pewnie nie zdecyduje po tym jak mi się wszystko dzieje w tej ciąży a śpie w takim samym stroju wieczorowym silnie eleganckim jak ty stanik i gaciorry mój ulubiony team
asinka ja wczoraj od rodziców przywiozłam sobie 2kg truskawek są przekozackie, nasze polskie ale takie wielkie i kobylaste i słodkie ze ja jem same bez cukru, bez swietany po prostu rozkoszuje sie nimi samymi a z tych troszke bardziej przejzaych robie sobie koktajl na kefirze i kurde full rozpusta KOCHAM TRUSKAWKI !
asinka ja wczoraj od rodziców przywiozłam sobie 2kg truskawek są przekozackie, nasze polskie ale takie wielkie i kobylaste i słodkie ze ja jem same bez cukru, bez swietany po prostu rozkoszuje sie nimi samymi a z tych troszke bardziej przejzaych robie sobie koktajl na kefirze i kurde full rozpusta KOCHAM TRUSKAWKI !