reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kurcze w tej ciąży, to mnie wszystkie dolegliwości łapią, których wcześniej nie miałam :-( Masakra... Jeszcze ciśnienie mam takie niskie - 116/64 :szok: przy moim nadciśnieniu.
Witaj Justynka1!! Dobrze Cię widzieć, po długiej nieobecności :-)

dubeltówko kochana, nie dość że choruśka to jescze w ciąży, organizm osłabiony, dlatego się z ciebie leje... ja kurcze spocona jestem po założeniu jednego sandałka :p jest co prawda cieplej u nas (choc ostatio ochlodzilo sie na szczęście ;) ) ale nawet wiatrak nie pomaga.. a mąż śpi pod kołdrą :p :p a ja PŁONĘ :p

asinka ja cisnienie zawsze niskie miałam, jak dobijałam do 120/70 byl szal... a tak mam około 105/60.... tylko wczoraj masacra bo ciśniene miałam 130/78 aż !! mega wysokie jak na mnie !!! Nigdy w zyciu takiego nie miałam... ale to chyba z tej wściekłości ze nie rodzę :p

ja pierdacze, mam takiego skurczybyka ze zdechne !! boli w cholere i brzuch się tak mocno napiął że aż mi pod zebrami uciska i tak dziwnie miażdzy mi zebra od dołu, boli bardziej niż skurcz !

Justynka, super, że u Was dobrze i remont coraz bardziej do przodu się posuwa :)

Dubeltówka, u mnie to samo. Mój D. przykryty pod sam nos, a ja praktycznie przez całą noc odkryta. Teraz też tylko w gatkach i koszulce D. siedzę :)

Asinka, a ja właśnie popijam herbatkę malinową ;) A truskawy czekają w lodówce :) Wczoraj na noc się nażarłam z jogurtem naturalnym i cukrem. Pycha :)

Współczuję bólu głowy, u mnie póki co cisza, ale wcale za tym nie tęsknię.

Właśnie zdjęłam pościel i pralkę wstawiłam. I co. I już się cała zmachałam :/

reklama
dubeltówka święte słowa :p Ja na drugą już się pewnie nie zdecyduje po tym jak mi się wszystko dzieje w tej ciąży :p a śpie w takim samym stroju wieczorowym silnie eleganckim jak ty :D stanik i gaciorry :p mój ulubiony team :p

asinka ja wczoraj od rodziców przywiozłam sobie 2kg truskawek :D są przekozackie, nasze polskie ale takie wielkie i kobylaste i słodkie ze ja jem same bez cukru, bez swietany po prostu rozkoszuje sie nimi samymi :D a z tych troszke bardziej przejzaych robie sobie koktajl na kefirze :D :D i kurde full rozpusta :D KOCHAM TRUSKAWKI !

Do góry