reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej dziewczyny, witam się i ja...

Wczoraj poszłam spac o 2 więc dziś spałam BEZ PRZERWY az do 4tej :D kozak... potem 5.30 pobudka i nastepna o 7 i tak od 7 sobie łażę...
Wczoraj dziwnie, skurcze mialam przez prawie cały dzień a wieczorem zamieniło się to w strasznie obolały brzuch, takie jak na wzdęcie ale dużo bardziej bolesne (takiego bólu jeszcze nie miałam) i tak w sumie cały czas boli tak dziwnie... No i doszedł ból głowy... a tak się cieszyłam ze w ciązy migreny mnie opuściły... a czuje ze z tego kluje sie migrenka jak ta lala..
Dziś mam wizytę u ginki, ciekawe co mi powie... pewnie prosze czekac mamy czas, ehhhh...
asinka ja prez cała ciąze nie plamiłam, dopiero pod koniec jka na wizytach byłam i ginka mi tam szperała i szperała to zawsze dzień po mam plamienia raz wieksze raz mniejsze.
dzastina zazdroszczę ci strasznie... TO JUŻ JUTRO !!

Też muszę zrobic sobie morfolofię i mocz :/ I mam pytanie, jakie badanie musiałabym zrobic zeby sprawdzic czy mam cholestaze czy cos... Bo kurde mam coraz wiecej krostek jakis...najpierw dekolt, potem całe plecy, na twarz mi zaczynaja nachodzic i na brzuch... a swędzi to jak diabli... nawet na czaszce mam i mnie łepetyna swędzi... a ja zadnych badan takich chybanie miałam... a na łeb niedługo dostane z tą swędzonką... zaczęło się niewinnie od paru kroteczek, a teraz to niewinnie kawłąki skóry się pokazują jedynie,

Doggi ja co wizytę u mojego gina mam badanie "odśrodkowe" i nigdy nic się takiego nie działo, a tu raz, że niesamowity ból cały czas, to jeszcze to plamienie. Sz. przerażony, właśnie dzwonił, czy dalej plamię i kazał leżeć... A Tobie biedaku, mam nadzieję, że na wizycie coś konkretnego powiedzą w końcu. O której masz wizytę?? Trzymam kciuki &&&&&&&&&&

asinka no ja tak samo !! ja tez co wizyte mialam badanie na fotelu... ale ostatnie 2 byly straszne... bolały bardzo i po jednym plamiłam a po drugim nie... plamiłam własnie po badaniu jak mi ginka powiedziała ze szyjki juz praktycznienie ma i mnie tam wysmerala wysmerała i potem nastepnego dnia plamiłam... ale jeżeli się niepokoisz to pogadaj z lekarzem, zadzwon albo cuś, moze pojedz i niech cie obejrza.. bo moze to tylko plamienie, a moze szyjka ci sie po mału rozwiera... U mnie ja już plamienia + bóle nie lącze z rozwieraniem bo zawsze kończy sie na tym ze wszytsko bez zmian... ale to tylko ja, ja jestem jakas niereformowalna.... wiec warto z ginem pogadac.

Poczekam do jutra... Chyba, że dopadnie mnie jakiś ból, którego nie wytrzymam, to wtedy zadzwonię do gina. Tylko i tak mi wiele nie poradzi, bo dzisiaj w Czechowicach nie przyjmuje :-( On gdzieś w Bytomiu przyjmuje...

melduje sie ze zyjemy.. ale nie mam siły poki co pisać...mały śpi do 11 wiec i ja ide sie polozyc..bo 2 w nocyto jego godzina i nie moze zasnac dopoki mu sie nie puści discovery... wiec tatus wczoraj ledwo doszedł do tv...potem zmeczony postanowił wyemigrować z naszego pokoju i poszedł spać na kanape....tylko że rano zapomniał ze śpi na kanapie a nie na łózku i z niej spadł hihi

w ogóle niezłe jazdy sie zaczynaja ostatnio połozył torebke z herbatą na talerzu i chciał ją zalać, a mokrą husteczke do dupki zamiast do kosza wrzucił do prania... :-)

tusen urodziła kolejnego Beniuszka !! watek sms ;-)

reklama
ironia widzę że zmęczenia się tatkowi daje we znaki... kurde my robiłyśmy głupoty przez 3/4 ciąży przez te obkrczone szare komórki, to co teraz kolej na ojców !! HA !!

Tusen biedna 24,5h !! Dzielna mamina !!

Do góry