reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry:-)

Silva no to zazdroszczę postanowienia..
Ja jutro ide do szpitala i schizuję... i sobie tłumacze na wszystkie sposoby że bedzie wsio ok i doopa blada...jakoś słabo mi to tłumaczenie wychodzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mam nadzieje że dadzą mi jakieś uspokajacze bo inaczej im ze szpitala uciekę he he he..
Wczoraj z M porobiliśmy sobie sesje zdjęciową ostatnią... ( fotka w odpowiednim wątku) a dziś rano nie mogliśmy uwierzyć że to już jutro!!!

reklama
Silva gratuluję podejścia :-) Trzeba pozytywnie podchodzić do życia... Wiem, że nie zawsze się da, ale trzeba próbować :-) A myślę, że gdyby coś się działo złego, to lekarz na pewno zrobił by coś w tej kwestii... Damy radę :*

Cześć dziewczynki...lecę zobaczyć czy coś nam się urodziło przez noc ;), a potem na ktg.
Oooo Asinka wróciłaś...i jak sytuacja u Ciebie?

Hej Evka!! A bo ja wiem... Niby jeszcze nic się nie zaczęło i mam czekać (tak jak każda z Nas :-p), a bóle mam takie, że się wytrzymać nie da :-( i jeszcze ta krew ze śluzem na wkładkach... Jutro mam wizytę u mojego gina. Może on mi coś więcej powie. A Ty jak się czujesz??

Najgorsze to czekanie... trzymam kciuki, żeby szybko poszło, a te bóle do czegoś prowadziły :) U mnie cisza...żadnego czopa, bóle czasem, ale bardzo delikatne. Ogólnie czuję się bardzo dobrze, nie mogę narzekać.

Asinka myślisz że ta krew to wynik badania czy cos się zaczyna? Ja ostatnio po masażu szyjki nie miałam żadnego krwawienia .Po tym jak wczoraj się męczyłam mąż dziś rano powiedział że wydaje mu się że niebawem malutką zobaczymy! :)

Evka powodzenia na Ktg!

Dżastinko bardzo Ci zazdroszczę że jutro będziesz już mamą! CC się nie obawiaj. Nic nie poczujesz , jedynie po operacji będzie ciężko, ale maleństwo wynagrodzi wszystkie bóle!

Silva jesteś bardzo dzielna! Niech dzisiejszy dzień będzie spokojny i pełen relaksu! Ja zamierzam dziś nie robić zupełnie nic! Najpierw poleżę przed Tv , potem poleżę z książką a na koniec poleżę w wannie :) To sprzeczne z moją naturą bo jestem łazikiem strasznym ale czuję że poród zbliża się wielkimi krokami i czas nabrać sił.

OGŁASZAM FORUMOWY DZIEŃ LENIUSZKA

Cinamon, mam cichą nadzieję, że coś się zaczyna, a jak będzie naprawdę, to się okaże. A w moczu widziałam jeszcze kawałki czopa krwistego. W ogóle byłam dzisiaj zrobić ostatnie badania na mocz i morfologię. Jutro wyniki, zobaczymy co tam wyjdzie. I oczywiście, popieram dzisiejszy dzień lenistwa :-D I like it!!
Evka, to u mnie czop, to już chyba cały odszedł. Jeszcze czasami jakieś resztki wypadną, ale ciesz się, że bóli nie masz. U Ciebie, to pewnie będzie bez zapowiedzi, z zaskoczenia, a tak chyba lepiej... Kciuki za ktg &&&&&&&&&&&

reklama
Do góry